Izvor:
17.10.2016 u 17:27
1

EROTSKA ISPOVEST: Njegova 22 cm joj nisu ušla NI DO POLA, a već se TRESLA mahnito SVRŠAVAJUĆI…

Dogodilo se prošle godine na letovanju. U braku smo već 11 godina i prvi put još od perioda zabavljanja sami smo otišli na more. Klinci su odlučili da idu sa mojim roditeljima što smo mi prihvatili sa zadovoljstvom, posebno moja ženica. Već neko vreme nagovarala me je da letujemo kao nudisti ali nikada nije bilo prilike, ovaj put nije bilo izgovora i ja sam (ruku na srce nerado) pristao. Nije me baš oduševljavala pomisao da me neznanci gledaju u Adamovom kostimu, još manje mi se sviđala pomisao da moja Jelena ( nazvaću je tako) izlaže svoje raskošno telo pogledima drugih muškaraca. Ona ima trideset i pet, dok sam ja dve godine mlađi. Crnka je, tamnijeg tena i punih usana pa me je oduvek podsećala na latino ribe što sam joj i govorio tokom naših žestokih tucanja. Struk joj je ostao vitak iako joj rodila dvoje dece a nešto težine koju je dobila rasporedilo joj se po butinama i prelepoj trćastoj guzi. Jedno rečju rasna žena. Ja sam s druge strane prosečnog izgleda, srednje visine sa nešto sala raspoređenog po bokovima i stomaku. Preko neta lako sam pronašao traženu destinaciju, nudistički kamp na grčkom ostrvu do koga smo stigli bučnim trajektom. Smeštaj je bio pristojan, udoban bungalov u hladovini četinara a nelagoda koja me je držala prva dva dana brzo je nestala. Oko nas je bilo toliko golotinje da bi obučen izgledao čudno ovako pak nitko nije obraćao pažnju na nas. Noću smo uživali u vrućem seksu u osami našeg bungalova.

Bio je sedmi dan otkako smo stigi i ja sam otišao da kupim nešto za osveženje a Jelenu sam ostavio na plaži da se izležava na suncu. Bila je gužva a i bar nije bio blizu pa sam se zadržao gotovo sat vremena. Na povratkou sam je zatekao u živom razgovoru sa nepoznatim parom koji je svoje peškire pružio pored nje. Sitnije sportski građena crvenokosa devojka i krupan kratko podšišan muškarac koji je sedeo pored Jelene očito joj pričajući neku šalu. Sedela je okrenuta njima a kada sam bliže prišao nemalo me iznenadila položajem svojih nogu, skupila ih je u kolenima ali je tako raširila butine da je taman žbun i mesnatu pička kao na tacni izložila neznančevom pogledu.

-Ej ćao.-Spazila me je Jelena. Ovo su Jovan i Sanja ( izmišljena imena), zamisli oni su iz Novog Sada. Upoznali smo se i sledećih par sati proveli u ugodnom razgovoru. Jelena je sedila znatno pristojnije ali sam par puta zapazio kako krišom baca pogled do Jovanovog međunožja. Ovome je pak ud stalno bio besramno ispružen po butini u nekom poluspuštenom položaju. Moram priznati i da je meni često privlačila pažnju Sanjina obrijana pičkica, uska i ružičasta kao u devojčice. Bili u mlađi od nas, Jovan je imao 33 a Sanja 28 godina, tek venčan par još uvek bez dece. To veče potucali smo se najžešće od dolaska u kamp. Jelena je svršavala kao luda i pitao sam se šta joj se vrzma u glavi. Sledeći dan naši novopečeni poznanici nisu se odvajali od nas, da budem precizniji Jovan od Jelene kojoj je očito prijala sva ta pažnja. Stalno se smejala njegovim dosetkama a on je zauzvrat uživao u pogledu na njeno zrelo telo i mesnatu, stalno nabubrelu pičku koju je sada besramno izlagala ne ustežući se preda mnom. Ni ona nije ostajala dužna, pogled je često zadržavala na njegovom udu za koji je i spušten imao zavidne proporcije da sam se morao zapitati koliki je tek kad je spreman za akciju. Očito su se i Jeleni slične misli vrzmale po glavi, bar sudeći po rumenom licu i stalno istrćenim bradavicama. Nisam to prekinuo jer je i mene čitava situacija silno napalila.
-Večeras imamo goste.-Reče mi moja ženica po odlasku sa plaže. Nisam ništa odgovorio iako sam osetio nelagodu i uzbuđenje u isti mah. Znao sam da se svašta može desiti to veče ali bilo me je strah iako sam priželjkivao, kako će se to odraziti na jedan skladan brak.
Prvi deo večeri protekao je u opuštenoj atmosferi, Jeli smo škampe i ribu sa žara i to zalili velikom količinom vina. Svi smo već bili polupijani kad je Jelena predložila da igramo karte, ona i Sanja, protiv mene i Jovana. Naravno gubitnici se svlače.
-Pa to i nije nešto.-Primetio sam pijano zapličući jezikom.-Ionako smo smo nudisti po čitav dan.-

Bolje ih je išlo ili su bili bolje skoncentrisane, u svakom slučaju ostali smo goli ko od majke rođeni dok su one još imale; Jelena prsuk a Sanja gaćice na sebi.
-Nema veze skidamo se i mi.-Jelena objavi pijano se cerekajući. –Sledeći krug gubitnik ispunjava želju pobedniku.
Ovaj put bili smo bolji i na Jovanov predlog njih dve golišave su otplesale pred nama. Koliko su bile pijane video sam po njihovom cerekanju i usporenom klaćenju. U jednom trenutku Jelena mi priđe i darova dug vlažan poljubac, iskoristila je taj trenutak da isturi sočnu guzu prema Jovanu koji je sedeo nasuprot mene. Nije ostalo bez odjeka, prekrstio je noge krijući ud koji se stao buditi.
-Sledeći krug gubitnik masira pobednika.- Pijano proklamova Sanja i mi podelismo još jedan krug.
Atmosfera je bila na ivici usijanja, video sam kako žene stiskaju butine i trljaju ih međusobno. Ni Jovan ni ja više nismo uspevali sakriti poodmaklu erekciju. Video sam da raspolaže većim oružjem od mene, poludignut ud opružio mu se preko desne butine izlažući ga svim prisutnima. Jelena nije odvajala pogled često oblizujući usne, to je valjda i bio razlog što su ponovo izgubile. Tromi od pića i strasti opružili smo se na stomake isčekujući naplatu. Njih dve su se izgleda sporazumele pogledima jer suprotno mojim očekivanjima Sanja se spustila na moja leđa dok je Jelena produžila do Jovana. Opkoračila ga je ugnezdivši se na njegove guzove, samo je uzdahnuo. Dok su mi Sanjine ruke stiskale ramena gledao sam kako Jovan opušta i stišće debelo meso ne bi li bolje nadražio Jeleninu pičku.

Ova je pak zatvorila oči i zabacila glavu, nije gubila vreme na masažu, pomerala je karlicu napred nazad očito uživajući u dodiru pičke sa njegovom zadnjicom. Nisam mogao više da izdržim, okrenuo sam se i seo tražeći Sanjine usne. Opkoračila me je prislonivši pičkicu na moj ud. Samo je stenjala grčevito se trljajući. Jovan je lego na leđa, kurčina debela kao dečja ruka stršala je ka plafonu. Bio je duži od 22 centimetra Kao hipnotisana, mutnog pogleda, Jelena ustade a zatim ga opkorači polako se spustivši do njegove kurčine. Morala je da upotrebi prste da raširi raskvašenu pičku. Nabila se do pola i jasno sam video graške znoja kako joj klize po leđima. Pridigla se skoro do vrha a onda se spustila još jednom ovaj pit primivši čitavu kurčinu. Samo je zajecala i počela da se trese očito svršavajući. Jovan ju je privio na grudi darujući joj par trenutaka predaha. U tom trenutku morao sam zatvoriti oči koncentrišući se na sopstveno zadovoljstvo izazvano Sanjinim naticanjem na moj ud. Poduhvatio sam joj guzove i onako sitnu sa lakoćom podigao nateravši je na vrisak. Tucao sam je stojeći nekoliko trenutaka a onda je položio u fotelju podigavši joj noge na ramena. Bila je iznenađujuće uska s obziom da ju je Jovan redovno tucao svojim enormnim udom. Svršili smo gotovo istovremeno. Njeni orgazmički krici još se nisu stišali kad sam joj prosuo seme po stomaku. Vrtelo mi se u glavi i noge su mi podrhtavale od siline orgazma. U stvrnost me vratiše Jelenini krici. Ležala je na stomaku široko raširenih nogu. Jovan koji ju je opkoračio nije joj dozvoljavao da se pomeri. Šakama je stegao njene laktove a kolena joj je uglavio među butine ne dozvoljavajući joj da ih skupi. U tom položaju guzio ju je tako žestoko da sam se na trenutak uplašio za nju. Backala je glavu levo desno ne prestajući da vrišti. Iako ju je guzio svom snagom svog masivnog tela prilikom svakog njegovog prodiranja.podizala je guzove izbacujući ih u susret kurcu. Svršila je bar još dva puta kada je on urliknuo prosuvši joj seme po leđima.
Bio je to tek početak duge noći.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EROTSKA ISPOVEST: Njegova 22 cm joj nisu ušla NI DO POLA, a već se TRESLA mahnito SVRŠAVAJUĆI…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter