Izvor:
17.10.2016 u 17:00
0

EROTSKA ISPOVEST: Kada čujem „DOLE NA KOLENA“, slušam svoga GOSPODARA

Zelela sam da taj dan bude poseban, nezaboravan, da ti pruzim apsolutni uzitak… Godinu i po dana strasti. Oblacim crveni ves sa crnom cipkom, a zatim lagano najlonke i haltere. Gledam svoj odraz u ogledalu. Plava duga kosa, velike prirodne grudi i tetovaza na dnu stomaka koju toliko volis… Umes da kazes da sam tvoja Jenna. Odlucujem u poslednju momentu da skinem ves. Zelim da osetis moje zeljne tvrde bradavice i vlaznu picu cim ih dotaknes, da te izludim… Cujem zvono na vratima. Vreme je. Pustam muziku, navlacim malu crnu haljinu i otvaram vrata… Pruzas mi cvece i vino. Snazno me privlacis sebi i ljubis, jednom rukom me grleci, a drugom stiskajuci moju guzu. Osecam da on raste… Ne dragi, neces me dobiti tako brzo, hocu da me zelis do granica izdrzljivosti! Pocinjem da se krecem u ritmu pesme. Gledam te u oci mi dodirujem se lagano. Vrtim kukovima i sisam srednji prst… Polako se mazim po sisama i stavljam ruku u gace… Znam tvoj pogled kad me zelis. Vidim ti u ocima da ti se digao. Govorim ti da legnes na stomak i uzimam mirisno ulje… Masiram te laganim pokretima od vrata, pa nize, nize… Zavlacim ti ruku medju noge i lagano ljubim unutrasnjost butina. Osecas moj vreli dah na jajima i uzdises. Jezikom kruzim oko njih. I sama pocinjem da vlazim, vec te zelim! Okreces se na ledja i gledas me u oci. Opet taj pogled, jos jaci. Hvatas me za grudi i osecam jos jedan priliv krvi u tvoj kurac. I moje bradavice su tvrde od zelje. Skidas mi haljinu i kruzis jezikom po njima… O Boze, kako me to samo izludjuje! Osecam kako vlazim, kako curi iz mene! Trljam se o tvoj nabrekli kurac… Zelim te! Lagano se spustam ka njemu. Lizem jezikom stomak i prepone, znam da te moj vreli dah i usne izludjuju. Opet te ljubim i pruzam sise da ih lizes. Kako ti je tvrd, kako sam vlazna! Pocinjem da ti ga drkam polako. Zastenjes od uzitka i zelje. Spustam se i nezno kruzim usnama po glavicu. Na njemu je vec jedna kap muske pozude… Promuklo govoris:”Uzmi ga u ruke!”. Ne jos dragi… Jezikom ga lizem od korena do vrha i uzimam celog u usta. “To, pusi ga! Jace, jace!” Hvatas me za kosu i nabijas mi kurac duboko duboko u grlo. Gutam ga, lizem glavic.

Drkam ga jako, brzo i lizem jaja… Stenjes, a ja te zelim do bola, pocinjem da se trljam o tvoju nogu od neizdrzive zelje. Znala sam da moram da se nabijem na tvoj veliki tvrdi kurac, da ne mogu vise… Bacas me pod sebe i nabijes mi ga jednim trzajem duboko u picku! Otima mi se vrisak od strasti. Kreces da me jebes brzo, duboko, osecam da cu da svrsim svakog trenutka… Zaustavljas se i bezobrazno me gledas u oci. “Ne dam ti jos da svrsis.” Jebes me lagano, prodiruci tek do pola, a ja ludim… Kako te zivotinjski zelim! Molim te da me jebes jako jako, divlje! Opet mi silno i duboko nabijas kurac… Osecam pulsiranje svoje vlazne picke… Drhtim, gorim, borim se za dah… Prvi talas eksplozije prolazi od moje picke kroz telo telo! Pulsiram, vlazim, nogama te nabijam najdublje sto mogu! Prvi orgazam veceras. Nisam gotova, nisam ni blizu. Opet uzimam tvoj kurac u usta. Drkam da i lizem jezikom… “Kako pusis, joj Boze!” Noge ti se grce, jaja nabrekla od sperme… Uzimam i njih u usta, lizem, lizem, pa ga pusim i drkam… Kako je tvrd! Opet osecam vrelinu u picki. Sedam na njega i lagano idem gore-dole… Ti uzdises, mucis se, zelis da ubrzam… Stenjes i hvatas me za guzove, podizuci me i spustajuci u divljem ritmu.

Klitoris mi je nabrekao, spremna sam za jos! Pocinjem da se trljam o tebe, dok mi ti sisas bradavice… Kako me to pali! Trljam se sve jace, sve brze mi lizes sise… Ne mogu da izdrzim, ne mogu! Svrsavam toliko dobro i jako da vristim! Nezno me ljubis u usta, a zati se spustas dole. Lagano mi drickas spoljasnje usne, ne dodirujuci klitoris. Osecam tvoj vreli dah na njemu i nove talase pozude… Kako sam napaljena, nije mi dosta! Guras mi prst u picu i kruzis, a jezikom prelazis po njoj… Noge mi se grce, ludim! Kruzis jezikom po mom klitorisu polako, pa sve brze i brze… Sise su mi nabrekle, pica pulsira, drhtim… Guras prst sve dublje, lizes sve brze… Silovito svrsavam! Jos sam van sebe od uzitka… “Hocu da te jebem odpozadi!” Poturam ti svoju vlaznu picku koja jos pulsira od divljeg orgazma. Nabijas ga u mene… Kako je tvrd, kako je duboko! Jebes me sve brze i jace… Vuces me za kosu i nabijas mi ga tako duboko brzo da mislim da ce mi picka puci! Drugom rukom mi trljas picku…

Drhtim, vristim, van sebe sam! Svrsavam opet, najjace u zivotu… Eksplozija uzitka, borim se za dah! Opet me bacas pod sebe. Osecam da se boris da izdrzis. Znam da umires da svrsis! Jebes me polako boreci se sa zeljom… Ne vredi, vec se treses, ne mozes vise… “Klekni na kolena!” Slusam svog gospodara. Pusim ti ga dok on sedis. Kurac samo sto ne pukne, jaja potpuno nabrekla, drhtis ceo… Skupljam usne i pusim ti kurac, sisam, gutam ga… Uzdises, stenjes, drkam ga jako, sisam ti jaja… Grcis se, drhtis! Uzimam tvoj kurac u usta i sisam drkajuci jako, nabijam ga u grlo, ubrzavam ritam… “Ne staj, ne staj!” Drkam sve brze, sisam sve jace… Svrsavas mi u usta, a ja se trudim da isisam svaku kapljicu, da progutam do poslednje kapi… Kakav seks! “Ljubavi, ovo mi je bio najbolji seks u zivotu!” Gledam ga bezobrazno i pozudno… Hehe, dragi, sacekaj malo, nismo jos zavrsili.

Happytv.rs
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter