PRETERANA NEZAVISNOST I PRIČE O BIVŠIMA: Od ovih stvari muškarci beže!Ne podnose to!

Zavođenje u "ono" i u današnje vreme je sasvim drugačije. Nekada su ljudi pisali pisma, a danas ako momak ne "lajkuje" ili ne komentariše sliku svoje simpatije, tu odmah sledi raskid.

Ponekad nam se čini da većinu vremena trošimo na teoretisanje, a jako malo na ljubav. Jednako kao što muškarci greše u odnosu sa ženama, greše i žene, a ovo su stvari koje najčešće rezultiraju gubitkom interesovanja.

Preterana nezavisnost

Žena koja ima posao, karijeru, stan i auto zvuči kao idealan ulov, a upravo je puno takvih žena solo. Dodamo li tome potrebu samostalne žene da naglasi kako sve može platiti sama i nastaje potencijalni problem. Stvar je jednostavna – muškarci vole da se osećaju kao da su nekome potrebni, a žena koja mu stalno naglašava da može i bez njega će mu ponekad biti manje privlačna od one koja mu daje osećaj da je ponekad treba spasiti. To ne znači da moraš da glumiš da si nesposobna, ali dobro je tu i tamo dopustiti da plati kafu.

Previše priče o poslu

Kad muškarac puno priča o svom poslu u kojem je uspešan, to je pohvalno, a kad žena radi istu stvar, baš i nije. Jasno je da su u pitanju dvostruki standardi ali činjenica je da postoje muškarci koji će se preplašiti žene koja je uspešna i u poslovnom svetu jer neki od njih to shvataju kao isključivo mušku teritoriju.

Tračarenje

Ovo se s punim pravom može svrstati u iritantne ženske navike, pogotovo u očima muškaraca. Tračanje i prigovaranje ženama ponekad predstavlja ispušni ventil, ali muškarci to vide na drugačiji način. Oni su fokusirani na rešavanje problema, a retko se koji problem rešava tračanjem ili prigovarajem.

Priče o bivšima

Još jedna stvar koju žene vole da rade, a muškarci vole da izbegavaju – priče o bivšim ljubavima. Ko je koga ostavio, zbog čega, ko je kriv za šta, a ko nije... Prosečnom muškarcu je važnija sadašnjost, a ako se nađe u društvu žene koja stalno kopa po prošlosti, mogao bi da pobegne


Izvor: srbijadanas.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro