VAŠA POLOVINA MOŽE POSTATI GOSPODIN SAVRŠENI: Ovih 8 trikova učiniće vas oboje zadovoljnim!Dobro obrati pažnju:

Uz malo truda i rada, vaša jača polovina može postati "gospodin savršeni". Sledeći trikovi učiniće vas oboje zadovoljnijima, a na neki način ćete oboje i poraditi na sebi. 

1. Rešite ga zavisnosti od nezdrave hrane

Većina muškaraca podosta je komplikovana kada je reč o zdravoj hrani. Ali tu nastupate vi. Uz malo truda i istraživanja zdravih i ukusnih recepata, počnite kuvati što zdravije i odvratite ga od nezdravih grickalica uz svaki film ili utakmicu. Ovo je dobro i za vas, jer nećete doći u iskušenje da nutritivno zgrešite s njim. 

2. Suptilno mu ukažite na nepristojno ponašanje

Naravno, niste mu majka i ne možete mu govoriti kako da se ponaša i šta da radi. Međutim, možete mu na suptilan način ukazati da se u nekim situacijama ponaša poput primitivca i ciljano ga uputiti da u restoranu sedne preko puta ogledala, kako bi u jednom trenutku shvatio o čemu pričate. 

3. Objasnite mu šta je bonton

Nadovezujući se na prethodnu tačku, objasnite mu suptilno u čemu greši. Na primer, ako vam ne otvori vrata, nemojte ih same otvoriti već se samo nasmešite i pokažite mu šta čekate. Kada oblačite kaput, jednostavno mu ga dodajte i okrenite leđa kako bi odmah znao šta treba da učini. Nemojte dopustiti da stari kavaljerski običaji nestanu, samo zato što muškarac ne želi odrasti. 

4. Razbijte seksualnu monotoniju

Kada jednom shvate da vam se nešto sviđa, ponavljaće to neprestano, jer smatraju da s time ne mogu pogrešiti. Zato vi preuzmite uvođenje noviteta na sebe i iznenadite ga povezom na očima ili nekom novom pozom.

5. Ukažite mu na njegovu lenjost

Neprestano leži na kauču, igra igrice, spava do nepristojno kasnih sati... Takav muškarac vam ne treba. Ukažite mu na stvari koje su njegova dužnost i odvažno mu recite da ih uradi. Od aktivnosti prvoo predložite piknik u prirodi koji zaista ne zahteva rad i trud. Ako ni na to ne pristane, vi izađite s prijateljicama i pokažite mu koliko se dobro zabavljate bez njega. Shvatiće ubrzo u čemu greši. 

6. Pomozite mu da se oslobodi u ženskom društvu

Naravno, nije mu mesto na kafi s vama i vašim prijateljicama, međutim, ne želite da ga gledate namrgođenog, kako lista društvene mreže, dok vi pokušavate održati razgovor u društvu u kojem ste se oboje zatekli. Pokušajte usmeriti priču na neku njemu poznatu temu, kako bi se malo oslobodio i shvatio da nema ništa loše u povremenoj čašici razgovora s većinom ženskog društva. 

7. Otvoreno mu recite da vam se ne sviđa njegova frizura

To što on vašu vrlo često i ne primeti, ne znači da vi nemate pravo njemu reći da mu trenutna frizura ne pristaje. Na pristojan način mu sugerišite nešto što mislite da bi mu mnogo bolje pristajalo. Ipak ste vi ta koja ga gleda čitav dan, zašto ne biste rekle svoje mišljenje?

8. Umešajte svoje ideje u njegov dosadan stil oblačenja

Niste mu majka da mu kupujete odeću, ali vaš predlog ili komentar bi trebalo najviše da ceni. Pokažite mu sliku neke kul košulje i prokomentarišite kako bi on odlično izgledao u njoj. Na taj način ga nećete nimalo uvrediti, ali opet ćete mu dati ideju onoga što se vama sviđa. Izvor: B92.net
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro