Izvor:
21.06.2019 u 19:27
0

SEDAM PRIČA KOJE ĆE VAS ZASMEJATI: Evo kako su se na šaljiv način neke devojke osvetile svojim bivšim momcima!

U većini slučajeva, ovo je još uvek fantazija, ali ponekad ljudi čine nešto čudno i neočekivano za bivšeg!

Pročitajte nekoliko smešnih osveta nakon raskida!

“Kada smo počeli da živimo zajedno odlučili smo da zajedno plaćamo račune. Platila sam račun za televiziju i internet. Sve je bilo dobro, onda smo se miroljubivo rastali. A kada je bio red da on plati (formalno, mi smo i dalje iznajmljivali stan, ali više nismo živeli), on me je blokirao na svim društvenim mrežama i blokirao moj broj telefana. Poslala sam mu e-mail i priložila račune. Na sreću, platio je sve. Ništa lično, samo posao ”, Klara, 27 godina.

“Kada me je prevario nakon pet godina zajedničkog života, iselila sam se sa svim svojim stvarima. Uzela sam skoro sav nameštaj, posuđe, posteljinu… pa čak i sve čarape koje sam mu kupila! Ne znam zašto sam to uradila, samo sam zamišljala kako će u zimskim čizmama hodati bos kada ode u prodavnicu za nove čarape”, Jelena, 23 godine.

“Pretplatila sam se na sve usluge gde mogu gledati TV kanale. Kada se preselio kod mene, dala sam mu lozinku da koristimo zajedno. Onda smo raskinuli, a on je počeo da se viđa sa nekim drugim – i nastavili su da gledaju filmove na moj račun! Čak jedan koji nikada nije želeo da gleda sa mnom. Dugo sam smišljala plan za osvetu, na kraju sam promenila svoje lozinke pet minuta pre početka poslednje epizode ​​nove sezone, “Igra prestola”. Dobila sam poruku od njega: „Tehnički problemi? Odgovorila sam mu „ne“. Naravno, ovo je sitnica, ali koliko mi je to zadovoljstva dalo! ”, Kaća, 28 godina.

"Upoznali smo se, onda sam srela drugog, počela da pričam o pauzi, on je nekako previše burno reagovao… Uopšteno, posvađali smo se, otišao je. Nekoliko dana kasnije, setila sam se da je njegova kartica bila vezana za račun u prodavnici hrane. Naručila sam tamo puno proizvoda. On nije reagovao na to, ali je onda izbrisao sve podatke i ugasio račun”, Marija, 28 godina.

“Rastali smo se odmah nakon mature, dao mi je moje stvari i čekao da uradim isto. Ali bila sam veoma ljuta. U mojoj sobi ima mnogo njegove odeće, uključujući i omiljene majice. Očistila sam svu površine u stanu, očistila toalet… Moji ukućani su me podržavali u svemu, iako je to izgledalo čudno”, Anđelina, 25 godina.

"Bila sam besna kada me napustio par dana pre Nove godine. Prevario me je, ali rešili smo to mirnim putem. Kada smo razmenili stvari, dodala sam penu za brijanje u njegov lubrikant i dobro sam promešala sastojke. Ne znam šta se dalje desilo, svuda sam ga blokirala”, Nađa, 25 godina.

“Upoznali smo se i planirali smo da živimo zajedno. Nedavno je dobio novi posao. Razvila sam plan za kupovinu novog auta, uključujući kredit. Bio je protiv toga jer je želeo da se spasi. Rekao je da je glupa ideja i da će morati da plati skupo osiguranje i održavanje. Uopšteno, imali smo svađu i razišli se. Ja sam kupila auto i pokazala ga na društvenim mrežama sa oznakom #bacimomkakupiauto. Na moj post su reagovali svi moji prijatelji, a on mi je napisao ljutito pismo da ne treba pokazivati lični život. Neka bude!”, Jovana, 29 godina.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter