Izvor:
08.10.2016 u 18:54
0

ŠOKANTNA ISPOVEST PROSTITUTKE: Najmonstruoznije što klijenti traže je…

Dijana je za navela da je u svet prostitucije ušla nedugo nakon što se iz malog mesta doselila u Banja Luku da studira. Kaže da je ovo bio jedini način da priušti život kakav želi jer je poreklom iz siromašne, seljačke porodice.

– Moja mesečna zarada u početku je bila oko 500 do 800 evra, ali sada je i preko 2.000 evra. Ukoliko idete da pružate usluge klijentima u inostranstvo, onda je i zarada veća – dodala je Dijana u svojoj ispovesti.

Ona je dodala da najčešće putuje u Italiju, Španiju, leti na Ibicu, a ponekad ima posla u Beogradu ili Dubaiju. Tamo je najveća konkurencija, jer je dosta devojaka iz BiH, Hrvatske i Srbije.

Dosta klijenata traži orgijanje

– Dosta klijenata traži orgijanje… Navikla sam i da stupam u seksualni odnos sa devojkama, ženama. Ponekad su to žene koje su dosta starije, koje su željne malo zabave i imaju novac da to sebi priušte – navela je ona.

Nakon nekoliko godina u svetu elitne prostitucije Dijana kaže da ne misli da puno pogrešila.

Prema njenim rečima, razlika između elitne i obične prostitucije je u tome što su elitne prostitutke obrazovane, kulturne devojke koje znaju da se ponašaju i imaju izuzetne manire.

– Kada ih vidite, nikad ne biste pomislili da se radi o prostitutki. To su sve dame, gospođe, lepo obučene, doterane, vaspitane i školovane – ističe ona.

Kaže da, baveći se ovim poslom može da pomogne porodici i prijateljima koji nemaju novca, ali da uvek mora da bude na oprezu i da ima spremne odgovore na pitanja kako zarađuje.

– Ko želi da izađe iz ovog posla, najbolje je da novi život započne negde u inostranstvu, daleko od poznanika i sveta prostitucije – naglasila je.

Kaže da za nekoliko godina i sama planira da se povuče, ali tek kada bude stambeno i materijalno osigurana.

Happytv.rs/Pravda
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter