Izvor:
19.05.2019 u 20:36
0

STVARI KOJE SVAKI MUŠKARAC PRIMETI NA ŽENI: Čak iako mislite da su im promakle!

Često kažemo da muškarci ne primećuju nikakve promene u našem izgledu, ali ipak nije tako

Kada je reč o zavođenju muškaraca i delanju u smeru da zavedemo nekoga, postoji mnogo stvari koje žene uzimaju zdravo za gotovo, a upravo je to što muškarce najviše privlači kod žena i čini je atraktivnom i seksi.

Većinu vremena pretpostavljamo da momci primećuju samo grudi i zadnjice, što uglavnom i jeste ono što im prvo zapadne za oko. Ali, to nije sve što oni primećuju. Verovale ili ne muškarci primećuju i neke druge stvari koje nisu potpuno fizičke prirode. Kada razmišljaju o tome da li im je neka žena privlačna, oni poslamtraju najčešće sledećih 11 stvari.

Ličnost

Čak i seksi cica sa telom Megan Foks ne bi imala mnogo uspeha kod muškaraca ako je njena ličnost okrutna, prazna ili loša. Iako muškarcima treba više vremena da primete lošu ličnost za razliku od dobre, oni to ipak i urade na kraju. To je ono što muškarce najviše navodi na to da sa nekom ženom budu u drugoj vezi.

Nokti

Često nokte usklađujemo sa modnim dodacima, a sređivanjem noktiju težimo da oduševimo druge žene i sebi budemo lepe. Ali i muškarci primećuju nokte u jednom momentu. To je njima pokazatelj u kojoj meri žene brinu o sebi i svom izgledu.

Finansijska situacija

Ukoliko zarađujete pristojnu cifru ili ste pune para bićete privlačne i uzete u obzir kao potencijalna partnerka. Postoji jako dobar razlog za to. Iako postoje neki muškarci koji nemaju nikakav problem s tim da ženama obezbeđuju novac, mnogi žele da budu sigurni da niste sa njima samo zbog para.

Koliko ste srećne

Niko ne voli tužne vrbe, pogotovo ne oni muškarci koji su u potrazi za ljubavi. Ukoliko izgledate tužno i smoreno ili sumnjivo, nemojte da se iznenadite ako oko vas ne vidite nijednog muškarca.

Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje su samouverene i spremne da se bore za sebe jer znaju koliko vrede i ne žele da budu žrtve prolaznog zadovoljstva.

Osećaj za stil

Ukoliko mislite da je moda nešto što samo žene primećuju, ali nije tako jer i muškarci primećuju šta ste obukle. Za većinu muškaraca, način na koji ste odeveni može da bude presudan u tome da li će on uopšte hteti da razgovara sa vama. Neki čak imaju i fetiš na neke odevne predmete, kao što su joga pantalonice ili štikle.

Koliko ste društveno aktivni

Kako devojke vole da se zabavljaju sa muškarcem koji ima dosta prijatelja, tako je i kod muškaraca.

Koliko toga zajedničkog imate

Ukoliko je muškarac zainteresovan za vezu na duge staze, on će tražiti devojku koja ima isti smisao za humor.

Vaš osmeh i smeh

Obe stvari muškarci žele da vide i primećuju ukoliko toga kod neke devojke nema. Postoji razlog zašto žene koje se često smeju privlače toliko mnogo muškaraca.

Miris

Veliki broj muškaraca koje znamo zna da poludi zbog mirisa neke žene, njenog parfema ili tela. Ukoliko nosite parfem, oni će primetiti vaš mirtisni trag. Ukoliko mirišete drugačije i to će da primete. To je odlično jer je čulo mirisa zapravo prvo čulo koje aktivira sećanje.

Koliko ste otvoreni za ljubav

Muškarci primećuju žene koje su otvorene za kontakt sa drugim muškarcima. Ukoliko ste u potrazi za novim dečkom, momci će to prepoznati i biće otvoreniji za razgovor sa vama.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter