Izvor:
13.09.2016 u 18:14
0

STIDITE SE DA PRIČATE O TOME? Ovo su odgovori na SEKS pitanja koja niste smeli da postavite!

Tinejdžeri možda misle da je odraslima sve jasno, međutim činjenica je da se svi pre ili kasnije susretnu sa nekim pitanjima vezanima za seks, na koja nemaju odgovore. Često su to pitanja koja su intimnija, te im je ipak neugodno postaviti svojim roditeljima. Srećom, internet nudi odgovore na gotovo sva pitanja, čak i ona najneugodnija.

Traju li ženama orgazmi duže nego muškarcima?

Da. Prosečni muški orgazam traje šest, a ženski 20 sekundi. Naravno, to zavisi od nekoliko faktora i nije isto za svaku osobu.

Partner ima problema sa bradavicama na rukama. Može li mi ih preneti na vaginalno područje ako me dira tokom seksa?

Postoji vrlo, vrlo mali rizik za to, budući da je reč o potpuno različitim vrstama HPV-a. No, iako su šanse male, bilo bi pametno da pre seksa navuče rukavice od lateksa.

Može li se odrediti veličina muškog penisa prema dužini stopala (ili nosa, prsta…), kao što to tvrde časopisi?

Ne može. Potvrdila je to čak i studija objavljena u British Journal of Urology International. Veličinu penisa moguće je proceniti jedino merenjem samog penisa, nijednog drugog dela tela.

Deblja li sperma?

Ne. Prosečni ejakulat će napuniti čajnu kašičicu, a sadrži spermatozoide, šećere i proteine koji imaju ukupno tek oko sedam kalorija. Potrošićete ih pre no što ustanete iz kreveta.

Imam urinarnu infekciju. Hoću li je preneti partneru tokom seksa?

Nećete, jer urinarne infekcije nisu zarazne. Ipak, ako ste oboleli bilo bi dobro apstinirati nekoliko dana, jer seks može pogoršati stanje.

Mogu li se zaraziti HIV-om putem oralnog seksa?

Šanse su nešto manje nego tokom vaginalnog ili analnog seksa, ali da, HIV se prenosi i oralnim seksom. Virus se naime nalazi i u ejakulatu, a ako imate bilo kakvu ranu u ustima, šanse za zarazu su još veće.

Može li žena patiti od sindroma koji muškarci znaju kao "blue balls"?

Na neki način, da. U nekim slučajevima, ako se dogodi da se odnos prekine neposredno pre orgazma, kada je u vaginalnom području već pojačan protok krvi, žena može osetiti blagu nelagodu ili pritisak.

Stalno doživljavam orgazme, ponekad i dok jednostavno sedim za radnim stolom. Jesam li normalna?

Naravno! Neke žene imaju problema s nedostatkom orgazma, druge s viškom, no ako vam ne ometaju svakodnevni život, smatrajte se srećnicom. Neke žene doživeće orgazam tokom bilo kakvog podražaja vaginalnog područja, na primer tokom vožnje biciklom, određenih vežbi, čak i mokrenja. Sve se to smatra normalnim.

Izvor: avaz.ba
Foto: press.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter