Izvor:
12.11.2018 u 12:11
0

BRAK: Životne lekcije koje naučite u prve dve godine zajedničkog života!

Brak je institucija u kojoj su dva života spojena u jedan, u dobru i u zlu, zauvek. Međutim i u braku često postoji mnogo stvari koje treba urediti i korigovati, bez obzira na ljubav.

Morate naučiti mnogo o svom partneru, o sebi kao partneu i vašem međusobnom odnosu. Mnoge važne stvari o bračnom životu naučite već tokom prve godine braka.

Muškarci i žene različito komuniciraju

Jednostavno govorimo različitim jezikom. U stanju smo da čujemo sve što nam partner kaže, ali razumemo potpuno suprotno od onoga što nam je rečeno. Zato budite strpljivi i uvek razmislite šta bi još mogao da bude smisao onoga što vaš partner govori, nikako nemojte donositi brzoplete zaključke i uvek pitajte, ako niste sigurni da li ste ga dobro razumeli.

Ujedinite finansijski budžet

Kada ste u braku, ne treba da postoji moj ili tvoj novac. Stopite svoja primanja u zajednički budžet, dogovarajte se o ulaganjima i štednji. Dogovor je zlata vredan u svakoj dobroj bračnoj zajednici.

Poštujte razlike

Vi i vaš partner ste različite osobe i postoje neslaganja u vašim karakterima. Budite strpljivi i naučite da savladate te razlike. Veoma je bitno da prihvatite jedno drugo, da se uvažavate, razumete i volite, bez obzira na različitost vašeg temperamenta.

Izvor. LepotaIZdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter