Izvor:
13.10.2018 u 14:41
0

NIKO NE BI POŽELEO DA MU SE OVO DESI: Ako činite ovu grešku tokom masturbacije, možete sabi napraviti užasan problem!

Usled monotonog seksualnog života, mnogi ljudi, nebitno kog pola, opredeljuju se za samozadovoljavanje.

Masturbacija je zdrava i donosi mnogo prednosti, ali u slučaju da se često njome služite i usput koristite razna seksualna pomagala, možete osetiti i posledice.

Dr Lijah Milhejser sa Programa ženske seksualne medicine sa Stenforda tvrdi da se ove posledice ne odnosi na zdravlje intimnih delova tela…

Obožavam kad mi postavljaju ovo pitanje jer mogu odgovoriti: Ne, seksualna pomagala i igračke mogu jedino da poboljšaju funkcionisanje našeg intimnog odnosa i poboljšaju iskustvo. Da, ako koristite neki proizvod – što zapravo praktikuje mali broj ljudi – satima i satima na dnevnoj bazi, to može učiniti da u intimnom delu imate osećate zatupljenosti ali to je sve privremeno. Mnoge žene, igračke i pomagala ipak ne koriste na ovaj način, zbog čega nema razloga za prigu”, objašnjava Milhejser za Pop Sugar.

Možemo zaključiti da su seksualna pomagala i igračke odlični i kad ih koristimo sami, ali i kad ih koristimo tokom odnosa s partnerom. Mogu pomoći i dodatno stimulisati određene delove, poput vagine i klitorisa te na taj način poboljšati seks.

Seksualna pomagala i razne igračke posebno su korisni ženama koje teže postižu orgazam, a naročito ako su ušle u menopauzu”, dodaje Milhejser.

Ali, ono zbog čega bi mlade devojke mogle da izbegavaju korišćenje seksualnih pomagala i igračaka jeste činjenica da se sa vremenom navikavamo na tu vrstu stimulacije. To ne znači da takva stimulacija šteti, potpuno suprotno od toga, ali zaista se možemo navići na tačno određenu vrstu stimulacije ako je često ponavljamo.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter