Izvor:
11.10.2018 u 17:02
0

NEMA MESTA ZA POVRŠNOST: Ako vaš partner traži da radite ove stvari, onda on nije za vas!

Ako vaš partner traži da radite ove stvari, onda on nije za vas.

Ljubavna veza trebalo bi da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odeće.

U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli onakvu kakva jeste.

Evo koje stvari ne biste nikada trebalo da radite zbog partnera:

Dijeta

Nemojte nikad zbog dečka da idete na dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbi treba da donesete isključivo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Žrtvovanje karijere

Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Vaš partner treba da vas podrža u profesiji kojom se bavite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Prekid s prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda ga s pravom možete šutnuti.

Ako frajer ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Menjanje stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. Takođe, svoj stil ne treba da menjate zbog muškarca, ali ni vi njega ne bi trebalo da terate na tako nešto.

Menjanje frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava nagovoriti da zbog njega promenite izgled, odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

Izvor: Kurir
Foto: Superzena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter