Izvor:
17.08.2018 u 14:34
0

DONOSI SREĆU: Iako vam možda zvuči čudno i neprijatno, izbegavanje kupanja pre prvog dejta!

Iako vam možda zvuči čudno i neprijatno, izbegavanje kupanja pre prvog dejta će vam dokazano doneti više šansi za drugi.

Večeras imate ljubavni sastanak i želite da se pokažete u najboljem svetlu? Naravno, većina žena će čitavo popodne odvojiti za spremanje i doteravanje, ali jedan deo tog obaveznog ritaula pred prvi dejt treba obavezno izostaviti…

Potpuno je logično da želite da se osećate lagodno u svojoj koži tokom dejta. Zbog toga mnogi pre njega provode sate u kupatilu, peru kosu i tuširaju se. Međutim, za uspešan dejt bi bilo bolje preskočiti kupanje.

Zašto se ne treba kupati pre dejta?

Svako od nas ima svoj specifičan miris koji će kod druge osobe izazvati pozitivnu ili negativnu reakciju. I to je dobro, jer tako nesvesno možemo da prepoznamo da li nam neko odgovara, ili ne. Znoj luči feromone, seksualne transmitere. Oni utiču na odabir partnera i na to ko nas može "namirisati", a ko ne.

Ako se pre dejta okupate, gelom za tuširanje ćete skinuti sve prirodne mirise. Ako na to dodate i parfem, potpuno menjate sopstveni miris. To će se možda dopasti osobi sa kojom ste na dejtu, ali tako ćete izbeći mogućnost da pronađete genetski odgovarajućeg partnera.

Naravno da ne treba da idete na dejt mirišući na znoj i sa masnom kosom. Ako se morate istuširati pre izlaska, onda učinite to sa proizvodima bez mirisa. Još bolje, istuširajte se ujutro ili operite kosu dan pre dejta. Tako ćete zadržati svoj prirodni miris.

Izvor: Telegraf
Foto: complementstwo.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter