Izvor:
16.08.2018 u 14:24
0

SPASITE SE NA VREME: Ako vaš partner poseduje sledeće osobine, bežite glavom bez obzira!

Ponekad su očite stvari toliko očigledne da ih ne primećujemo. Obrati pažnju na ove znakove i spasi se na vreme iz loše veze.

Osećaš se krivom kad si srećna. Ne možeš da mu pričaš o zabavnom vikendu ili kako ti dobro ide na poslu. Osećaš da moraš da paziš na sve što radiš jer ti zavidi na svakoj sitnici. Zbog njega se osećaš loše ako si imala dobar dan kad je njegov bio loš.

Ponaša se kao da mu duguješ seks. Da li ti je kupio večeru? Je li oprao sudove? Pokupio te s posla? Iskoristiće sve to protiv tebe i naterati te da se osećaš kao da mu uskraćuješ seks, a on je toliko toga uradio za tebe.

Razočarava te. Svaki put. Kada se raduješ sastanku, on ili otkaže ili se posvađate i to uništi celo veče. Uvek se nešto loše dogodi.

Nikad te ne podržava, čak ni kod malih stvari. Ne sviđaju mu se tvoje objave na društvenim mrežama i ne kaže ti da ti je kosa super kad se vratiš od frizera. Ne pruža ti dovoljno pažnje.

Ne želi da budeš prijateljica s drugim muškarcima. Tvrdi da tebi veruje, ali da ne veruje njima. Zna on kako muškarci razmišljaju. Da su dobri prema tebi samo da bi te odveli u krevet.

Zbog njega se osećaš kao da imaš loš ukus. Ne gleda tvoje omiljene serije, ne sluša tvoje omiljene pesme i stalno se tome smeje. Uništava sve što voliš iako zna da ti te stvari puno znače.

Možda se ne nameće devojkama, ali ni ne preduzima ništa da prekine kada s njim neka žena flertuje. Vidiš da uživa u tome da ga druga devojka želi i da ima druge opcije.

Kada mu kažeš da si dobro, "digneš mu pritisak".
Ali kada mu kažeš stvarni razlog zašto nisi dobro, opet se uzbuđuje. Ne želi ozbiljan razgovor da rešite problem.

Jako dugo mu treba da ti odgovori na poruku. Ako mu se ti ne javiš prva, neće se ni on tebi javiti, ne seti se uopšte toga.

Svaki put kad se vidite pijan je. Nikad nije „čist“. Čak ni kada ti obeća da će pripaziti.

Seks je jedini način kojim ti pruža pažnju. Nikad te ne drži za ruku u javnosti ili dok sedite na kauču. Nikad te ne ljubi i ne sedi blizu da bi te mazio.

Stalno viče na tebe. Čak i kada nisi ništa loše uradila. Okrivljuje tebe za sve.

Čini ti se da mu nije stalo do toga hoćete li se videti ili nećete. Uvek ti planiraš ili menjaš svoje planove kako bi imala vremena za njega. Kaže ti da mu nedostaješ, ali to je sav trud koji ulaže.

Odbija kompromis.
Uvek je sve po njegovom. Više se brine za svoju sreću nego za tvoju.

Nikad ne odgovara na pitanja bez svađe. Čak i ako ga pitaš nešto jednostavno, on pravi problem od toga. Nikad ne dobijaš odgovor od njega.

Uvek ogovara sve ljude u tvom životu. Roditelje. Najbolje prijatelje. Tvoje rođake. Omalovažava njih kako bi se činilo da je on bolji.

Osećaš se nervozno zbog njega. Boli te glava i stomak. Čak i kada si dobre volje kada ga vidiš, budeš loše kada se razdvojite.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter