Izvor:
14.08.2018 u 13:30
0

ANKETA POTVRDILA: Ovo su seksualne fantazije o kojima žene ćute!

SEKS ISPRED OGLEDALA

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda dok vodi ljubav. Zato je i ideja seksa ispred ogledala mnogo primamljiva. Pogled na partnera je uzbudljiv, ali još uzbudljiviji može da bude pogled na strastveno zajedništvo. Zato se ne ustručavajte i ispunite ovu fantaziju.

ULOGA DOMINE

Mit o tome da žene preferiraju pasivnost u intimnim trenucima treba što pre da bude zaboravljen. Pripadnice lepšeg pola i te kako vole da dominiraju u krevetu, da preuzmu inicijativu i kontrolišu svog partnera. U tu fantaziju spada i ispunjavanje svih želja koje dama ima u tom trenutku.

SEKS S POVEZOM NA OČIMA

Povez na očima sprečava predvidivost u intimnim trenucima. Kada ne vidite i ne znate na kom delu tela ćete osetiti poljubac ili dodir vašeg partnera, naglašen je osećaj iščekivanja i veći užitak zagarantovan.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/merv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter