Izvor:
11.08.2018 u 13:54
0

POSTOJI 5 TIPOVA ORGAZMA: Poslednja 2 možete da doživite U DRUŠTVU, a da niko ne zna!

Ako svaki put doživljavate isti orgazam, pojma nemate šta propuštate! Jer, verovali ili ne, ima ih pet, a evo kako da doživite svaki od njih!

KLITORISNI ORGAZAM

Šta je to? Da je klitorisni orgazam sladoled, bio bi onaj najobičniji, od vanile. Ovaj orgazam postiže se direktnom stimulacijom klitorisa i oseća se lokalizovano, pritom je kratkog daha.

Kako ga doživeti? Prvo ga doživite samozadovoljavanjem, kako biste znale tačno šta vam odgovara, pa da to možete da prenesete partneru.

VAGINALNI ORGAZAM

Šta je to? U pitanju je kontroverzni orgazam koji mnogo manje žena doživljava. Ovaj orgazam doživljava se odnosom, a onda i stimulacijom klitorisa. Ne oseća se lokalno, kao prethodni, već kroz celo telo i traje duže. Žene koje mogu da dožive ovaj tip orgazma često mogu da dožive i višestruke orgazme.

Kako ga doživeti? Pošto je ovde važna G-tačka, važno je prvo locirati nju. Kod većine žena je ova tačna na prednjem zidu vagine. Kada imate seks sa partnerom, pokušajte "dogi" pozu. Takođe, što duže seks traje, veća je šansa da ćete doživeti vaginalni orgazam, pa često menjajte poze.

SPOJENI ORGAZAM

Šta je to? Ovaj orgazam dešava se kada istovremeno doživite i klitorisni i vaginalni oorgazam. Tada on može da traje između minut i čak 15 minuta, a završava se "džinovskim" orgazmom.

Kako ga doživeti? Moraćete dobro da se potrudite za ovakav orgazam.

– Kod nekih žena to se dešava najlakše u misionarskoj pozi jer se dešava i penetracija i stimulacija klitorisa – savetuje Džejn Grir, seksualni terapeut. Međutim, može se doživeti i kada je žena na partneru.

FITNESGAZAM

Šta je to? U pitanju je orgazam koji se doživljava tokom vežbanja. Takvi orgazmi su slabijeg intenziteta, ali naravno da i dalje donose uživanje.

Kako ga doživeti? Prvo se bacite na kardio, a onda na vežbe za stomak. Ovo je konkretna vežba pri kojoj najviše žena doživljava orgazam:

Ali generalno, čini se da se orgazmi u teretani najlakše doživljavaju uz vežbe za stomak, i to samo kada ih radite neumorno, dok ne dovedete mišiće do tačke totalnog iscrpljivanja.

KOŽNI ORGAZAM

Šta je to? Sigurno ste ga već doživeli i nazvali ga ježenjem kože, recimo kada čujete omiljenu pesmu. Međutim, pravo ime je "frissons", odnosno, kako je definisan, "prijatan, titrajući osećaj izazvan muzikom".

Kako ga doživeti? Jedina vrsta muzike koja je do sada naučno povezana sa ovim orgazmom je klasična, sa dosta krešenda. Međutim, svi znamo da nam se to dešava sa muzikom koja nama prija, vi sami najbolje znate koja je to.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter