Izvor:
15.04.2018 u 14:08
0

PAŽNJA: Ovaj horoskopski znak je najkomplikovaniji u ljubavnim vezama!

S jedne strane, ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veoma posebni i harizmatični, ali sa druge očekuju veliko poštovanje i konstantnu posvećenost. Govorimo o ljudima koji su rođeni u znaku Ovna.

Zato se Ovan smatra jednim od najkomplikovanijih znakova sa kojim je teško postići dugotrajnu i kvalitetnu vezu. Kada dodate ovome i njihovu želju da budu prvi u svemu i uvek imaju kontrolu u svojim rukama, složićete se da ne znate koliko biste izdržali sa takvom osobom.

Želju za kontrolom Ovnovi pokazuju kasnije, kada osvoje ono što žele, i kada se ta osoba opusti u njihovom društvu. Ovi narcisi slede stav "uzmi ili ostavi".

Ali kada se zaljube, Ovnovi su vrlo odani partneri koji će se u potpunosti posvetiti lepšem polu, ali samo ako ova dama ispuni sve što se od nje očekivalo.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Minuto Politico

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter