Izvor:
14.04.2017 u 01:14
0

OTKRIJTE: Vaš horoskopski znak govori kakva ste osoba u vezi!

Zvezde otkrivaju puno toga o vama, pa i o tome kakvi ste u vezi. Da li ste preterano vezani ili odajte utisak kao da vas nije briga? Tražite li previše od partnera ili mu dajete celu sebe? Otkrijte šta o tome kaže horoskop.

Ovan: Iskrena

Kod vas nema mazanja očiju, ono što vam je na pameti, to ćete i reći, a s vama nema ni zezancije, jer imate čvrste stavove od kojih ne odustajete baš lako. Vaša ličnos isijava iz vas, a pogotovo kada ste u vezi. Ponekad znate biti ćudljivi, a ponekad i jako "teški" svom partneru , a jednom kad pronađete nekoga ko vas zaista razume, partneru se prepuštate u potpunosti.

U svađanju ste jako eksplozivni pa se vaši partneri obično jako trude kako vas ne bi razljutili. Kad vas neko razljuti, ne ustručavate se da mu kažete sve što vam je na umu i nije vas briga za "štetu" koju možete naneti grubim rečima.

Kako ćete pronaći svoju srodnu dušu: Pogledi će vam se sresti sa suprotnih krajeva prostorije, koju će ispuniti seksualni naboj. Biće to ljubav na prvi pogled….

Bik: Razumna

Vi ste jako praktična osoba, što se odražava i u vašim vezama. I dok se svi oko vas "lože" na loše momke i zatim pola života provedu žaleći što su ikad imali išta s njima, vama se to ne može dogoditi. I to ne znači da ste dosadni, već vam se na da reskirate. Zašto biste trčali za nekim frajerom koji vam je možda uputio pogled s druge strane šanka, kada znate da se vam prijatelj Marko svakako pali na vas već duže vreme? Možda među vama baš i nema hemije, ali vi ste spremni da mu pružite šansu.

Kako ćete pronaći svoju srodnu dušu: Motaće se oko vas dovoljno dugo dok vam napokon to ne dosadi pa mu odlučite pružiti priliku.

Blizanci: Pustolovna

Po prirodni ste opušteni, zbog čega ste i jako šarmantni suprotnom spolu. Možda upravo zato većina vaših veza započinje platonski. U vezi ste jako zabavne i s vama je svaki dan prava avantura. Odlazak u bioskop ili možda na skvoš, s vama je dosada nepoznat pojam i uvek ćete pronaći neki način zabave.

Delujete jako samouvereno, iako sami sebe možda tako i ne doživljavate, a ono čime najčešće odbijate partnera je tračarenje drugih ljudi.

Kako ćete pronaći svoju srodnu dušu: Godinama se krećete u istim krugovima i izlazite na ista mesta, a jednom ćete napokon shvatiti i da ste stvoreni jedno za drugo.

Rak: Pesimistične

S vama baš i nije uvek najlakše, jer ponekad jednostavno ne možete prihvatiti da se nekome sviđate, čak i ako je to očigledno. Što se tiče vaših veza, kada ste s nekim ko vas potpuno razume i sličan vam je, onda ste i najbolji, no ipak bi vam bilo bolje da izbegavate svoje identične kopije, jer bi vas vaš obostrani pesimizam mogao dotući.

Kada vam se neko stvarno sviđa, onda se uz njega baš jako vežete i dajete se do kraja, a u krevetu ste – jednom rečju – fantastične! No, vaše nesigurnosti mogu vas koštati odlične veze, jer često vam zna izleteti nešto što uopšte ne mislite.

Kako ćete pronaći svoju srodnu dušu: Srešćete se u najtamnijem kutku nekog partija, gde ćete zajedno mrzeti sve ostale što će se pretvoriti u međusobnu ljubav jedno prema drugom.

Lav: Posebna

Ma vama se ovo uopšte ni ne čita, ali vas je, verovatno, jedna prijateljica označila pa ste ipak odlučile "baciti oko". Vi ste zvezda i toga ste svesni, što vam svakodnevno potvrđuju i vaši brojni udvarači. Osvaja vas onaj koji se najviše potrudi. A jednom kada vas neko obori s nogu, vi ste najvernija i najpažljivija djevojka od svih.

Kako ćete upoznati svoju srodnu dušu: Neko ko vas već duže vremena pati za vama, jednom će se napokon ohrabriti i pitati vas za dejt.

Devica: Dobrica

Vi ste prava dobrica i uvek se trudite biti dobri prema svima, pa tako i prema partneru. Suprotnom polu se sviđa to što ste odgovorni i razumni, no vi se ponekad brinete kako ste možda predosadni i niste dovoljno spontani. No, nemojte time razbijati glavu, jer da je to istina, vaš partner bi vas davno šutnuo.

Kako ćete upoznati svoju srodnu dušu: Na nekom protestu, gde ćete se zajedno boriti za prava nekog drugog.

Vaga: Nesvesne svoje privlačnosti

Vage su potpuno slepe i uvek biraju partnere koji su nekoliko nivoa ispod vas. Probudite se i shvatite da ste jako privlačni suprotnom polu i da možete imati koga god poželite. Prestanite da se izvinjavate svom partneru za sve i malo se zauzmite za sebe. Zbog manjka samopouzdanja često se i povlačite u sebe, što tera partnera daleko od vas.

Kako ćete upoznati svoju srodnu dušu: Ignorisaće vas dok ne počnete i vi njega pa će onda shvatiti da je lud za vama.

Škorpija: Intenzivna

Zabavljati se sa Škorpijom je zabavno… ako ste mazohist! Naravno, šalimo se (ne baš u potpunost), jer svako ko vas poznaje zna da ste vi jedna divna osoba s malo svojih "mušica".

U vezi ste jako intenzivni, ali ste i toga svesni, a svi vaši partneri potvrdiće kako ste u krevetu najbolji. Time se često i ponosite, jer vam je seks jako važan deo veze.

Kako ćete upoznati svoju srodnu dušu: Vrhunski ćete ga osramotiti na nekoj društvenoj mreži, a on će na to pasti.

Strelac: Zabavna

Vi ste jako zabavni i obično ste najsmešnija osoba u društvu, a prijatelji vam se često obraćaju i za savete, jer ste uvek spremni da saslušate i pomognete svima. Prešarmantni ste i to je vaša najprivlačnija osobina.

Skloni ste u ljudima da tražite ono najbolje, što ponekad može biti i loše za vas, ali kad vas neko zezne tri puta, tada već razmišljate o raskidu.

Kako ćete upoznati svoju srodnu dušu: Ispričaćete neki smešni vic ili anegdotu i on se neće moći da prestane da se smeje, sve dok se smeh ne pretvori u ljubav.

Jarac: Odgovorna

Vi ste bili mama svakom svom dečku, što je nekima odgovaralo, a neke je nateralo da pobegnu trčeći. No, vi sebi jednostavno ne možete pomoći i morate se brinuti o njemu kao o malom detetu i davati mu svu svoju pažnju. To ponekad odaje utisak kao da želite da kontrolišete partnera, što ga može oterati od vas.

Kako ćete upoznati svoju srodnu dušu: Upoznaćete se u biblioteci, gde ćete zgrabiti istu knjigu, a jednom kad vam se pogledi sretnu, to će biti to.

Vodolija: Nezavisna

"Hej, ljutiš li se na mene?", poruka je koju verovatno dobijete jako često od svog partnera. No vama jednostavno treba malo vremena za samu sebe. No, to nikako ne znači da vam nije stalo, čak, vi ste izuzetno brižni, verni i prava ste podrška svom partneru u svemu, ali jednostavno nemate ni volje ni strpljenja za "bednike". Jednom kad vas neko razljuti, vi ga zauvek izbrišete iz svog života.

Takođe, u krevetu ste prava zver.

Kako ćete pronaći svoju srodnu dušu: Otvorite dobro oči, jer velike su šanse da se vam vaša srodna duša nalazi ispred nosa. Prijatelj kog znate godinama, možda je upravo osoba koju tražite ceo život.

Ribe: Emotivna

Drage, emotivne Ribe… Vi ste toliko saosećanje i pune ljubavi za druge pa je posebno tužno što najčešće birate potpuno suprotne i loše partnere, koji vas nikako ne zaslužuju. Uz vas se svi osećaju srećno, pa zašto onda ne biste i vi sami. Poslušajte svoje prijatelje i sve što imaju da vam kažu, jer oni se samo brinu o vama. Vaše emocije i kreativnos najbolje se ističu uz partnera, koji u potpunosti zna da ceni iste stvari kao i vi, a pogotovo kada je u pitanju muzika.

Kako ćete pronaći svoju srodnu dušu: Zapratćete jedno drugog na Instagramu, nakon što vas oboje zadivi isto umetničko delo/tetovaža poznatog tattoo artista ili slično.

Izvor: zadovoljna.hr
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter