Izvor:
10.04.2017 u 12:09
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL: Vaga treba da se posveti sportu, Blizanca očekuju problemi u saobraćaju…

OVAN
Umete da napravite dobru selekciju obaveza i saradnika, ali ponekad splet okolnosti na poslovnom polju ne zavi od Vaše volje ili uticaja. Važno je da se uspešno prilagodjavate na nove situacije u skladu sa svojim interesima. Spremni ste za odredjeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko zamara dodatnim obavezama.

BIK
Poučeni dobrim iskustvom prilagodjavate svoju stategiju poslovnog ponašanja i jasno definišete nove ciljeve. Sve je moguće ostvariti kada se napravi dobar organizacioni plan u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pokušavate da udovoljite svom partneru na različite načine, bez obzira na neke propratne komplikacije. Umete da usrećite one koje volite. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

BLIZANCI
Imate dobru procenu poslovnih mogućnosti što Vam olakšava kompletno planiranje i da sprovedete uspešnu akciju. Važno je da pravilno koordinirate različite saradnike u skladu sa njihovim sposobnostima i zajedničkim interesima. Ne uspevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo. Sugestija: Izbegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju

RAK
Pravilna poslovna organizacija može da Vas poštedi od dodatnih obaveza i neprijatnosti. Ono što Vam izgleda jednostavno nije uvek i najbolje rešenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije. Sve bi bilo bolje kada biste osetili nečiju emotivnu naklonost. U svom tipičnom maniru pre biste se povukli u stranu, nego da zatražite ono što Vam pripada. Sugestija: Važno je da pravilno akumulirate pozitivnu energiju i da se relaksirate.

LAV
Lakše Vam je da rešavate neke iznenadne poslovne situacije ili nove probleme, nego da se bavite ustaljenim protokolom. Ne treba da zanemarite nečije stručno mišljenje kada je reč o osetljivim poslovnim temama. Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće Vas novi dogadjaji koje niste očekivali. Uvek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost. Sugestija: Obratite pažnju na umereniju ishranu i na redovan odmor.

DEVICA
Splet novih okolnosti na poslovnom polju menja Vašu orijentaciju i prvobitnu procenu. Učinite ono što je nizbežno u dogovoru sa bliskim saradnicima. Ne treba da forsirate individualni stil u rizičnim situacijama. Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno vidjenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve Vaše potrebe i očekivanja. Sugestija: Prijaće Vam opuštenija atmosfera i relaksacija.

VAGA
U susretu sa saradnicima ponekad treba da postavite ultimativna pravila kako bi okolina ozbiljnije shvatila Vaše poslovne namere. Upornost donosi pozitivan efekat u situacijama kada postoje podeljena mišljenja. Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primećuje Vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama. Sugestija: Posvetite slobodno vreme nekim sportskim aktivnostima, prijaće Vam.

ŠKORPIJA
Sučeljavanje ponekad donosi više koristi nego što se to moglo pretpostaviti u uvodnoj fazi. Važno je da balansirate izmedju različitih opcija koje predlažu Vaši saradnici. Mudrost je da sačuvate ono što imate i da ostavite dobar utisak. U odnosu sa partnerom umete da dočarate neku »drugačiju stvarnost« ili situaciju koja više odgovara Vašim potrebama. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam vise vitamina i tečnosti.

STRELAC
Prilično ste samouvereni i umete da nametnete svoje stavove, ali postoji poslovna varka koju za sada ne primećujete. Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija. Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče Vas na sumnjičavost i na preispitivanje zajedničkih planova. Sugestija: Nema razloga da se dodatno zamarate napornim obavezama.

JARAC
Imate utisak da okolina ne razume u potpunosti detalje koje iznosite u vezi poslovnih aktivnosti i da će se to odraziti na zajedničke interese. Rešenje postoji, ali morate da odaberete varijantu koja Vam se manje dopada. Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove dogadje posmatrate sa više optimizma. Sugestija: Opustite se u skladu sa svojim potrebama, nema razloga za preteranu brigu.

VODOLIJA
Posedujete sposobnost da se prilagodite na nove uslove u poslovanju i da ispunite očekivanja svoje okoline. Nema razloga da menjate svoj uobičajeni plan i rasposred aktivnosti, osim ako Vam neko ponudi primamljivu mogućnost. Dopadaju Vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila »igre«. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija ili šetnja i boravak u prirodi.

RIBE
Stalo Vam je da ostvarite sve svoje ciljeve i spremni ste na odredjene ustupke zarad dugoročnijih poslovnih interesa. Važno je da iskombinujete različite mogućnosti kako biste ostvarili najbolje rezultate. Emocije Vas navode na neobičan izbor, potrebno Vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Osećate emotivni nemir. Sugestija: Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Izvor: astrolook.com
Foto: Twitter/LbciLebanon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter