Izvor:
25.05.2016 u 02:20
0

BOLJE NE UZIMAJTE ČASOVE VOŽNJE: Ovi znaci zodijaka su NAJGORI VOZAČI

Iako će se mnogi uvrediti, činjenica je da nisu svi za sve, a naročito za vožnju. Zvezde su tu da nas upozore da je za ove horoskopske znakove bolje da ne uzimaju časove vožnje, već da to prepuste onima koji su talentovaniji za to.

Evo koji znaci, zaista, jesu najgori vozači!

Bik

Bik voli da sve ide po njegovom, pa uglavnom ne razmišlja da li će nekog poremetiti svojim postupokom u vožnji. Od svih prekršaja, najviše voli da prođe kroz crveno jer ne voli da čeka.

Vaga

Vage su spore kada je u pitanju donošenje odluka za volanom: „Da li treba da skrenem tu? A šta ako pogrešim? – to su sve pitanja koja se vrzmaju Vagama po glavi kada treba da učine neki korak u vožnji, što i nije tako dobro.

Vodolija

Vodolije su impulsivne i vole brzu vožnju uz jaku i dobru muziku. Pazite se Vodolije na putu!

Ribe

Ribe su nežni sanjari kome vožnja i ne ide baš od ruke, upravo zbog toga. Koncetracija im je uvek mala, dok vožnja zahteva maksimalnu.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter