Izvor:
21.05.2016 u 21:24
0

PRIPREMITE SE NA VREME: Zodijak otkriva koji znaci su za OZBILJNU VEZU!

Iako postoje osobe koje kažu da nisu za ozbiljnu vezu i da im partner ne treba, najčešće se dešava da upravo oni promene mišljenje i požele da imaju nekog pored sebe. Kada dođe do toga najteže je, zaista, naći nekog ko će vas podržavati u svemu, razumeti i voleti.

Horoskop je tu da pomogne i otkrije koji znaci jesu za ozbiljnu vezu!

Bik

Bik voli duge i ozbiljne veze iz prostog razloga što oni vole stabilnost i uvek žele da znaju na čemu su. Za njih je veoma važno da njihov partner bude veran i da je odnos ozbiljan, čak i ako je pomalo dosadno. Ako u nekom trenutku strast bledi, i dalje je teško da raskinu, jer ne vole promene.

Rak

Rakovi su jedan od najemocionalnijih znakova, ali oni mogu biti pomalo podmukli. Oni su idealni kandidati za ozbiljne veze, jer vole emocionalnu sigurnost. Međutim, takođe mogu patiti u lošim odnosima, i to veoma dugo, jer ne znaju kako da raskinu.

Vaga

Vage imaju tendenciju da uvek imaju partnera. One ne vole samoću. Za Vage je važno da im laskate i da im se dodvoravate. Voleće vas sve dok im dajete dovoljno razloga da nahrane svoj ego. One su odlični kandidati za ozbiljne veze, jer Vage žele da budu emocionalno stabilne, ali pre nego što definišete odnos sa njima, imaćete dosta epizoda u kojoj će se igrati sa vama poznatu ljubavnu igricu “toplo-hladno”.

Škorpija

Škorpije su vrlo posvećene kada zaista vole, one daju sve od sebe i ulažu svaku emociju u tom odnosu. One pokušavaju da budu verne i uspevaju sve dok su iskreno zaljubljene. Kada otkriju laži ili prevare, ne opraštaju i svete se. Nije lako biti u ozbiljnoj vezi sa Škorpijom, jer one imaju tendenciju da imaju sve pod kontrolom, čak i svog partnera.

Jarac

Jedan od najboljih kandidata za ozbiljne veze je sigurno Jarac. Sa njima, sve mora da bude strogo i u skladu sa pravilima. Kada daju svoje emocije, očekuju ništa manje zauzvrat. Oni su odlični u braku, posvećeni i porodica je važna za njih.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter