Izvor:
21.02.2017 u 04:23
0

KO JE NAJBOLJI ZNAK U ORALNOM SEKSU? Devica je kao stvorena za to, a lav će vas baciti u trans! (foto)

Svi znamo da ne možemo da sudimo o oralnom seksu ili samom seksu na osnovu horoskopskog znaka.

Međutim, Zodijak može da bude odličan indikator onoga što vas možda očekuje – ili ne očekuje.

Ovan

Ovaj znak je užasan u oralnom seksu jer mu dosadi posle 30 sekundi. Ali to nije najgore, pošto sve vreme žuri, umesto zadovoljstva osetićete kako vam jezikom guli intimnu zonu.

Bik

Ni Bik ne može da se pohvali velikom veštinom. Iako ovaj znak voli senzualnost seksa, predigra i oralni seks mu uopšte nisu bitni.

Blizanci

Ovaj znak kao da je stvoren za oralni seks. Njihov jezik će vas ostaviti u ekstazi, ovo se odnosi i na muškarce i žene rođene u ovom znaku. Blizanci jednostavno obožavaju oralni seks i savladali su ga do najsitnijih detalja.

Rak

Možda nije najbojli znak u oralnom seksu, ali pri samom vrhu jer obožava da uči. Međutim, kvalitet vrlo često zavisi od trenutnog raspoložena. Možda ćete jednog dana uživati u ekstazi, a drugog od muke.

Lav

Lav će vas definitivno svojim veštinama baciti u nesvest. Samo pogledajte kako se gladni lavovi ponašaju u džungli i zamislite šta sve ta vilica može.

Devica

Ovo je još jedan jako ozbiljan znak. Devica je odlična u oralnom seksu. Nije im potrebno da vas vole da bi pokazale šta umeju jer se kod njih sve svodi na vežbu – jezikom.

Vaga

Ovaj znak je teško zadovoljiti, ali nemojte mislite da ne voli oralni seks. Samo je potrebno da postoji povezanost kako bi Vaga iskazala svoje umeće.

Škorpija

Ovaj znak se bavi oralnim seksom kao da mu je to posao iz snova. Neke Škorpije su bolje jer se time duže bave, ali uglavnom svi pripadnici ovog znaka tačno znaju šta im je činiti kada se nađu dole

Strelac

Strelčevi su obdareni izuzetnim jezikom. Iako više voli da prima, kada se spusti dole – neće dobiti nikakve pritužbe.

Jarac

Osobe rođene iz ovog znaka će iz vas isisati i poslednji atom energije. U pitanju je pravi majstor iznenađenja koji će od dosadne osobe u trenutku postati pravi majstor oralnih veština. Pripadnici ovog znaka tačno znaju kako da vas uzbude, kako volite i kako da se poigravaju sa vašim uzbuđenjem.

Vodolija

Vodolije nisu baš vične oralnom seksu, zapravo, možda su najgori znak Zodijaka jer su veoma sebične. Kada se spuste dole, kao da odmah pomisle da je došao red na njih.

Ribe

Ribe ponekada mogu biti neverovatne jer u traganju za tajnama univerzuma vrlo često počnu da se bave jogom ili tantričkim seksom – a jasno vam je šta to znači?

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter