Izvor:
20.02.2017 u 07:29
0

NE MOŽETE DA POGREŠITE: Vaš horoskopski znak otkriva koju šminku treba da koristite!

Astrolozi se slažu da za Vagu nije lako odabrati pravi imidž, ali njen aristokratski ten može biti odlična polazna tačka za kreiranje izgleda zanosne vile iz bajke, tvrde vešti šminkeri!

Kako da žena Lav najlepše prikaže svoju prirodu dame i ratnice? Kom horoskopskom znaku najbolje stoje jake boje i šljokice na licu? Nema dame koja neće isprobati šminku izabranu po zodijačkim karakteristikama.

Koje senke, karmini i puderi najbolje stoje baš vašem horoskopskom znaku? Otkrivamo!

Kanađanska šminkerka Setare Hoseini nije prva koja se bavila ovom temom, ali je očarala čitav Instagram svojim blogom starlit_makeup. Uz neobične predloge za šminku od kojih ćete sigurno ukrasti bar po jedan detalj, ova lepotica je dodala i inspirativne astrološke komentare. Uživajte i javite nam koji vam se najviše dopao!

VODOLIJA

Žena Vodolija je prava čarobnica! Ako je ubacite u laboratoriju za šminkanje, ona će stvoriti pravo remek-delo na svom licu. Futuristički stil šminkanja koje Vodolija preferira uvek mami uzdahe i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jake boje, šljokice i oštre linije čine idealan izbor za ovaj kreativan znak Zodijaka.

LAV

Šarmantna Lavica će uvek naglasiti oči kako bi vas potpuno zavela svojim tajanstvenim pogledom. Njen izgled je čista granica između ratnice i dame, a sjaj i senzualne boje na usnama mamac za strast i ljubav.

DEVICA

Inteligentna žena Devica predstavlja nevinost, pravdu i čistoću, ali karmin jarke boje i naglašene trepavice učiniće da se njen jednostavan izgled pretvori u veličanstveni spektakl. Iako uvek iz haosa stvara red, njen specifičan način šminkanja napraviće pravu pometnju kod pripadnika jačeg pola.

VAGA

Vaga je cvet sa skrivenim trnjem, a neutralna boja karmina i nežne senke na očima učiniće da izgleda kao zanosna vila iz bajke. Šarmantna i nežna Vaga svojim melodičnim glasom, aristokratskim tenom i cvećem u kosi učiniće da emocije pobede razum.

ŠKORPIJA

Strastvena i moćna Škorpija hipnotisaće vas svojim tajanstvenim i pomalo mračnim pogledom.

Naglašene oči, zahvaljujući kombinaciji crnog ajlajnera i snažnih senki, njen su zaštitni znak, a samo od jednog pogleda atraktivne Škorpija svako muško srce počinje da kuca jače.

STRELAC

Ona je nemirni avanturista koji uvek želi da okusi nove ideje, doživljaje i strast! Mat karmini na njenim usnama čine da blista od samopouzdanja, a bronzani ten da izgleda senzualno. Da li biste smeli da se upustite u avanturu sa inteligentnom i egzotičnom ženom rođenom u znaku Strelca?

JARAC

Njene ambicije su velike, ljubav stabilna, a njena želja za uspehom ne vidi prepreke! Žena Jarac je veliki borac, veran svojim čvrstim principima, a pošto je večiti vođa, njena šminka mora biti jaka i blistava. Boje zlata, šljokice i sve nijanse crne savršena su kombinacija za izgled moćne žene Jarca.

RIBE

Srce misteriozne Ribe je okean emocija, a njene misli plod mašte i snova. Vesele i jarke boje pri šminkanju očiju učiniće da se njena tajanstvena i senzualna strana naglasi, dok će nežne i prirodne nijanse karmina otkriti emotivnu i nežnu Ribu kojoj nijedno srce ne može da kaže "ne".

OVAN

Vatrena i strastvena žena Ovan uvek je spremna za bitku i za večnu ljubav i strast za kojom žudi.

Prirodan izgled je njen zaštitni znak, a zemljane boje na očima je čine da izgleda moćno. Kada se jednom izborite za njenu ljubav, osetićete zapravo šta znači voleti ženu koja ima čisto srce i stalno ostaje dete u duši.

BIK

Žena Bik snažnom voljom pomera granice, a njena topla i vatrena narav stvara neverovatan začarani krug strasti iz koga se niko ne može lako izvući. Tamne boje karmina učiniće da njena snaga i upornost dođu do izražaja, a uvek će se opredeliti za vamp izgled koji će razbuditi čula svakog ko je pogleda.

BLIZANCI

Elokventna i mudra žena Blizanac uvek želi da izrazi svoju mračnu i pozitivnu stranu. Njena narav je kontradiktorna, pa će se njena talentovana duša poigrati sa različitim bojama šminke. Svetle boje i nežno naglašene oči pokazaće vam njenu prijateljsku stranu, dok će taman karmin svima dati do znanja da je mistična i inteligentna osoba upravo uplovila nenadano u vaš život.

RAK

Njena duša je čista poput kapi rose, a njeno nežno i tajanstveno srce nikada neće otkriti koliko duboko oseća svaki osmeh, uzdah i dodir. Žena Rak je poput Meseca, svaki dan ćete videti njeno novo lice koje će vas iznova osvajati. Crvena boja na njenim usnama sakriće emotivnu stranu, dok će crna i zlatna na očima svakom muškarcu dati do znanja da ga čeka neverovatna strast, samo ako se prepusti nezaboravnom talasu osećanja.

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Twitter/LbciLebanon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter