Izvor:
08.11.2019 u 21:10
0

NAJBOLJE JE KAD SU SAMI: Ovi horoskopski znaci VOLE da su USAMLJENI!

I dok neki obožavaju da budu okruženi masom ljudi, rođeni u ovim znacima zodijaka preferiraju vlastito društvo.

Oni jednostavno najbolje funkcionišu kada su sami i ne vole preduga druženja s drugima. To ne znači da oni ne vole ljude, već im njihovo vreme u samoći predstavlja veći užitak, posebno ako ih neko pozove na kafu i druženje bez neke svrhe.

Ova tri horoskopska znaka obožavaju da provode vreme u samoći.

Strelac

Strelčevi su bez sumnje najizolovaniji i najsamostalniji horoskopski znak. Oni su jedni od onih ljudi koji će se bez razmišljanja odvažiti na solo putovanje na kojem će "odmoriti mozak i dušu". Njihovo obožavanje samoće predstavlja najveći problem kada su u pitanju ljubavne veze, jer oni jednostavno ne mogu da zamisle da konstantno provode vreme s nekom drugom osobom.

Bik

Bikovi su društvene osobe, ali njihovo im vreme provedeno u samoći znači više od bilo čega drugog. Oni obožavaju da se doteruju, provode sate u kadi i da gledaju filmove, a to im je najdraže da rade kad su potpuno sami. Bikovi inače vrlo često uspešno održavaju veze na daljinu jer taj princip poprilično dobro odgovara njihovoj zoni komfora.

Ovan

Ovnovi svoje "baterije" pune upravo kada su sami. Iako su najčešće vrlo ekstrovertirani, njima je mir preko potreban. Kada su sami, Ovnovi vole da rade na sebi, usavršavaju se u bilo kom smislu, čitaju, meditiraju i rade slične stvari koje ih duhovno ispunjavaju. Ipak, za razliku od Strelčeva, Ovnovi vole da budu u ljubavnoj vezi, ali vrlo im je bitno da njihov partner poštuje njihovo vreme za samoću.

Izvor: index.hr
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter