Izvor:
30.10.2019 u 10:09
0

ONI TO RADE NESVESNO: Evo kako se SVAKI od horoskopskih znakova UNIŠTAVA!

Svaki horoskopski znak i te kako uništava sebe. Evo koje su slabe tačke 12 zodijačkih znakova.

Ovan

Uništavate svoj život negativnošću i pesimizmom. Brzo gubite razum, što vas može koštati života. Dopuštate da negativne stvari utiču na vas i puštate loše ljude preblizu srca.

Naučite kako da kontrolišete bes. Naučite da neke stvari na ovom svetu nisu vredne vaše brige.

Bik

Suviše ste fokusirani na kontrolu, i tu počinju vaši problemi. Nećete moći da živite punim plućima sve dok ne shvatite da se neke stvari u životu ne mogu promeniti.

Ponekad je potrebno da popustite. Uvek ste puni sebe, što se može negativno odraziti na vaš život.

Blizanci

Blizanci imaju tedenciju da kvare svoj život time što ne mogu da napuste komfornu zonu. Sede na jednom mestu, verujući da promene donose samo negativne stvari, dok je monotonija uvek dobra.

Ali ne shvatate da nema napretka bez promene, i ako nastavaite da napustite poznato, nikad nećete odrasti kao osoba.

Rak

Problem Raka je što je previše brižan i osećajan prema drugima. Uvek razmišljaju o tuđim osećanjima, emocijama i blagostanju. Da, ovo je dobra osobina koju bi svaka osoba trebalo da ima, ali vi obično preterujete, i zato dozvoljavate drugima da sa vama brišu noge.

Na kraju, svi će uspeti, a vi ćete ostati na dnu.

Lav

Lavovi pomalo podsećaju na robote. Zaista veruju da je dobro to što ne pokazuju emocije. Ali zapravo nije.

Nedostatak emocija vas otuđuje od drugih, a samo ti drugi mogu da vas vrate u život. Zapamtite: svi odnosi su zasnovani na osećanjima. Pokažite da ste ljudsko biće.

Devica

Previše ste strogi prema sebi i mislite da ste sami za sve krivi, čime podcenjujete svoje samopoštovanje. Čini vam se da svi vaši nedostaci potiču iz vaše nesposobnosti i osrednjosti.

Ne možete razumeti da uspeh u životu i neuspeh zavisi od mnogih faktora i zato ne treba da krivite sebe.

Vaga

Živite za druge, dopuštajući strancima da vas ponižavaju oštrim primedbama i mišljenjima. Svi vaši postupci imaju za cilj da ugodite ili impresioniraju druge, mada su ti drugi u stvarnosti previše fokusirani na sopstvene živote da bi vas i primetili.

Budući da ste Vaga, morate da naučite da procenite sebe na osnovu sopstvenih standarda, a ne da se vodite stavom stranaca.

Škorpija

Škorpije moraju da počnu malo više da vole sebe. Prestanite da umanjujete vrednosti onog što radite. Nema ničeg lošeg u ugađanju sebi i sebičnosti. Svi moramo da povedemo računa o sebi, posebno u ovom nemilosrdnom vremenu.

Strelac

Pre ili kasnije, strah od neuspeha prouzrokovaće vaš kolaps. Strelac se kladio da će u životu uspeti. Ali ne razumete da rizik doprinosi postizanju apsolutnog uspeha u životu.

Ne smete da dopustite da vam strah uništi uživanje u životu. Porazite strahove, i shvatite koliko ste zaista jaki.

Jarac

Svoj život tretirate kao suparništvo, s vremena na vreme i poredite se sa drugim ljudima, mada biste umesto toga trebali da gledate sebe u ogledalu.

Činjenica da su drugi postigli mnogo više od vas, ne čini vas gorim od njih. Prestanite da pratite druge ljude i zagledajte se u sebe.

Vodolija

Zaglavili ste u prošlosti, iako morate shvatiti da dosadašnje greške ne određuju uvek budućnost osobe. Tretirajte svaki novi dan kao prazan list. Prestanite da se osvrćete, živite u sadašnjosti i ne zaboravite da gledate u budućnost.

Riba

Okružili ste se lošim društvom. Prestanite da komunicirate sa onima koji vam ne dozvoljavaju da se razvijate i pronađite normalne prijatelje.

U suprotnom, nikad nećete biti u stanju da u potpunosti ostvarite svoj divni potencijal.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter