Izvor:
14.10.2019 u 10:41
0

Šta je opsesija svakog horoskopskog znaka? BIKOVI i OVNOVI dele istu strast- NOVAC, LAVOVI opsednuti sobom!

Ovan

Ovnovi uvek žele nešto novo u životu. Vole nove stvari, a za njih materijalno vredi više nego kod nekih drugih znakova. Oni su opsednuti kupovinom i jednostavno ne mogu sebi da pomognu.

Bik

Novac, novac i samo novac. Bikovi vole da se kupaju u novcu. Uvek znaju šta žele u životu i povezuju sve sa zaradom novca.

Blizanci

Ne žele da se ponavljaju. Stvari im postaju brzo dosadne i mrze rutinu. Žele stalne promene u bilo kom kontekstu, novcu ili ljubavnoj vezi.

Rak

Rakovi su porodični ljudi. Boriće se za svoje prijatelje i porodicu, nadmetaće se sa svima koji im stoje na putu.

Lav

Oni su opsednuti sobom. Oni znaju šta žele, a to je obično pažnja. Vole da lepo izgledaju, a skromnost im nije česta reč u rečniku.

Devica

Uvek žele da sve bude savršeno. Žele savršenu ljubavnu priču i potrošiće mnogo vremena dok je ne pronađu.

Vaga

Veoma su dragi i velikodušni. Uvek žele činiti dobro drugima i opsednuti su brigom o njima. Ali previše "dobrotvornog rada" ponekad može biti iritantno.

Škorpija

Škorpije su snažne i strastvene jedinke. One žele uspeh u životu i to je njihova najveća opsesija. Njihova najveća mana je što ne mogu priznati poraz.

Strelac

Oni su vrlo opušteni pojedinci i opsednuti su pričanjem uzbudljivih stvari koje su im se dogodile u životu. Strastveni su sanjari i najviše vole da prikupljaju takva iskustva.

Jarac

Oni žele moć i kontrolu. Opsednuti su sticanjem kontrole i u profesionalnom životu i u ljubavnim vezama.

Vodolija

Vodolija uvek želi da se istakne i bude jedinstvena. Učiniće sve da sebe učine posebnim u društvu.

Ribe

Ribe žele da budu heroji. Teže da budu romantični junaci u očima svih ostalih. Oni su ljudi koji će biti jaki u teškim situacijama i smejaće se kada stvari nisu previše vesele.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Besnopile.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter