Izvor:
08.09.2019 u 06:21
0

VENERA U DEVICI DO 14. SEPTEMBRA: Vreme je za nove promene!

Venera ulazi u znak Device 21.8. i tu će se zadržati do 14.septembra. Ova Venera je veliki ljubitelj perfekcije i savršenstva, mada joj tu nije mesto, ovo mesto njenog pada jer ljubav nema veze sa raciom. Ovo je Merkurova Venera, previše razmišlja, analizira, usitnjava i traži greške i tu je zamka.

U danima pred nama ljubavne odnose stavljamo pod “mikroskop”, posebno ženski deo populacije, koju i predstavlja ova planeta, mada je Mars ovde, tako da je nekako, što bi se reklo “mrtva trka”.
Ukoliko ste u vezi, veoma ćete se baviti odnosom koji imate sa partnerom, pronalazićete mane, kojih sigurno ima, samo što će sada dobiti na značaju, ali ćete biti i servilni prema voljenoj osobi. Ukoliko ste ipak sami, sigurno ćete imati priliku da uđete u romansu, međutim, samo pod uslovom da zanemarite mane koje uočite u suprotnoj strani. Sa obzirom na to da je Venera ženski princip, mnoge devojke i žene bi u narednim danima “pasti” na šarm nekog muškarca.

To će dodatno pojačati njena opozicija sa Neptunom, koja se dešava četvrtog septembra, kao i 12. septembra kada bude baš na stepenu svog pada. Sa druge strane, njena opozicija sa Neptunom doprinosi i obmanama pod čijim uticajem će biti ženska populacija, zato oprez, ne verujte svemu što vam se servira.

Ipak, pre svega ovoga imamo i neke druge Venerine aspekte, a to su konjunkcija sa Marsom, 24.8. kada je moguć početak strastvene veze, zatim trigon sa retrogradnim Saturnom, 2.9. prilika da se stabilizuje postojeći odnos, ali takođe i neki poslovni dogovori sada mogu biti kvalitetno utemeljeni.

Već sledećeg dana, 3.9. Venera je u izazovnom aspektu sa Jupiterom, čuvajte se troškova. Trigon sa Plutonom je egzaktan sedmog septembra, oživljavanje davno ugašenih emocija, tranformacija postojeće veze, početak sa negadašnjim partnerom na jedan drugačiji način. Venera u Devici, zajedno sa Marsom, ali i ostalim planetama koje su u zemljanim znacima nas, generalno ipak drže trezvene i prilično realne, okrenute materijalnoj sigurnosti, radu i disciplini.

Odličan period za sve vrste rada na sebi u smislu poboljšanja/promene režima ishrane. Takođe, mnogi će se upravo sada odlučiti da nešto fizički poprave na sebi, ili će bar imati potrebu za tim. Razmislite da li vam je to zaista potrebno.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter