Izvor:
08.09.2019 u 06:12
0

HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA: Zašto još uvek biramo ili ostajemo sami!

Single je svakako naš izbor, bilo da je reč o stilu života koji nam prija, ili o tome da još uvek tragamo za pravom osobom za nas. Naš horoskopski znak, ponekad ima uticaja čak i na to zašto još uvek biramo, ili ostajemo single.

Ovan

Ovnovi tačno znaju šta od života, ali i od partnera žele i ostaće sami sve dok ne pronađu baš ono za čim tragaju. U vezu će se upustiti tek onda, kada pronađu osobu koja može da prati njihovu energiju.

Bik

Oni uživaju u svojoj zoni komfora i ako su se već učaurili u svoju samoću, veoma će se teško odlučiti da iz nje iskorače, kako bi se upustili u vezu.

Blizanci

S obzirom da svu svoju energiju ulažu u vezu i pored sebe žele partnera, koji će znati to da ceni, Blizanci biraju da budu sami, sve dok ne pronađu nekoga, ko će dopustiti da im unesu promenu u život i ko će ih zbog toga neverovatno ceniti.

Rak

Dok ne pronađu osobu s kojom će biti u dugoj, ozbiljnoj vezi, punoj ljubavi, Rakovi, posebno žene, biraju da budu same, kako ih prolazne avanture ne bi povredile i slomile im srce.

Lav

Lavovi su skloni flertu i zabavi, ali u vezu stupaju samo sa onim ko ispunjava sve njihove kriterijume, do tada su solo i uživaju u slobodi i zabavi.

Devica

Device zaista nisu brzoplete, kada su veze u pitanju. Strpljive su a svoje slobodno vreme koriste za rad na sebi, kako bi bile gotovo savršene, kada u njihov život ušeta osoba vredna pažnje.

Vaga

Vage će biti single, sve dok se ne pojavi osoba, koja doslovno živi identično kao oni, koja ih razume i prati u svakom segmentu života.

Škorpija

S obzirom da se teško otvaraju pred ljudima, Škorpije će biti same, sve dok se ne pojavi osoba, koja će u potpunosti zaslužiti njihovo poverenje.

Strelac

S obzirom na dozu sebičnost, koju poseduju pripadnici ovog znaka, jasno je da su još uvek single jer se preispituju da li su spremni na kompromis i ima li u njihovom životu mesta za još jednu osobu, čije zahteve treba ispuniti.

Jarac

S Jarčevima je strpljenje presudno, oni su nepoverljivi i treba im vremena da upoznaju neku osobu i odluče da li su spremni da joj pruže šansu.

Vodolija

Vodolijama je gotovo sve veći prioritet od veze, pa tek kada svoj život postave na zdrave osnove, odlučiće se da pažnju posvete traženju savršene osobe, koju će pustiti u svoj mali svet.

Ribe

S obzirom na svoju emotivnu prirodu, Ribe biraju da budu same u periodima kada im treba da ponovo izgrade samopouzdanje i stav, kako bi stajale čvrsto na nogama, kada ponovo sretnu osobu sa kojom će otpočeti vezu.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter