NEĆE VAM BITI LAKO: Proći ćete kroz pravi pakao ovog septembra, ali samo ako ste među ova tri znaka!

 

Znaci Zodijaka sa naše liste moraće ovog septembra da pronađu svoju unutrašnju snagu i bore se za ono što im je potrebno. Pa, ako se nađete na ovoj listi, budite oprezni, jer stvari neće ići onako kako ste zamislili. Međutim, nemojte brinuti. Svaki težak period doneće vam nove lekcije i saznanja.

Otkrivamo u nastavku kojim horoskopskim znacima septembar neće biti naklonjen.

Rak

Prva polovina meseca neće biti tako izazovna kao druga. Sunce, Merkur i Venera malo će uznemiriti vaš četvrti dom i vaše najdublje osećaje, a to će trajati ceo mesec, tako da ćete se odjednom početi pitati treba li da verujete svojoj intuiciji. Ali još uvek morate da sledite svoj unutrašnji glas! Jer će i ovo proći i vi najbolje znate šta vam treba…

Strelac

Ovog meseca ćete imati puno problema u profesionalnom životu, ali stvari će se polako menjati na bolje sa početkom sezone Vaga. Na vas će uticati kombinacija Jupitera i Neptuna, tako da morate naučiti kako da budete nežni prema sebi i ne budete previše kritični.

Ribe

Ovo se posebno odnosi na sezonu Vage, jer će Sunce aktivirati vašu osmu kuću seksa, intimnih odnosa, zajedničkih putovanja i transformacija. Pun mesec će takođe uticati na vas, tako da ćete biti puno uznemireniji nego inače. Najbolja stvar iz ovog perioda je da ispitate i saznate puno o tome šta stvarno želite.

 

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30   Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro