POČELA JE SEZONA LAVA: Evo koji znakovi će prosperirati u ovom periodu!

Ako ovo čitate, zvanično ste preživeli sezonu Raka koja je bila vrlo turbulentna, pa potapšite sebe po leđima jer ste to zaslužili.

Sezona Lava vam daje priliku da budete ispunjeni, neustrašivi i potpuno svoji. Dakle, ako imate strast da se pokažete u nekom delu svog života ili samo želite da se zabavite, sada je sjajno vreme. Nikada niste prestari za zabavu, pogotovo ako vam donosi osmeh na lice. Pa, zabavite se i slobodno uradite nešto što će vam doneti radost.

Evo kojim znacima će sezona Lava najviše prijati:

Ovan

Izađite iz svoje ljuske! Vidite li sunce Ovnovi? Kada sunce sija iz vaše kuće, porodice i emocionalne baze, tokom sezone Raka, verovatno ste bili preplavljeni osećanjima... ali to je prošlo. Prosvetljenjem Sunca u vašoj petoj kući radosti, romantike i kreativnosti, ova sezona će zasijati ponosom i harizmom. Oni koji su slobodni, postoji mogućnost da započnu ljubavnu aferu u ovom periodu.

Lav

Imate blagoslovenu solarnu revoluciju! Hajdemo na drugo putovanje oko sunca! Uprkos činjenici da je ovaj period vaših rođendana, imaćete pravi raj. Šta je na vašoj listi ove godine? Koji su vaši snovi? Sa suncem u vašoj dvanaestoj tajnoj kući završetaka, karmi i svim događanjima iza vas, možda ćete morati da se suočite sa svojim demonima i otarasite se onoga što vam ne ide u korist. Sunce sada sija u vašoj prvoj kući i spremni ste za svoj veliki debi. Tako da je vreme da sijate najsvetlijom svetlošću.

Strelac

Da li ste spremni za vašu sledeću avanturu? Sunce konačno sija u vašem devetom domu obrazovanja, putovanja i lične filozofije, što znači da je vreme za avanturu na nepoznatoj teritoriji. Sezona Raka je učinila da pogledate duboko u sebe i transformišete se emotivno. Ako nosite teret sa toksičnim emocijama, sezona Raka je trebalo da ih isprazni. S druge strane, sezona Lava se odnosi na slavljenje vaše jedinstvene istine i maksimalno iskorišćavanje dana. Strelčevi, iskoristite ove dane!

 

 

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Pixabay/ Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro