Izvor:
09.05.2019 u 18:12
0

HOROSKOP ISTRAŽUJE: Kakav partner pristaje vašem znaku?

Svaki horoskopski znak očekuje da njegov partner ima određene kvalitete, pa evo što se traži od suprotnog pola…

Ovnu treba partner koji je avanturističkog duha, uživa u izlascima i fizičkim aktivnostima od vežbanja do vožnje biciklom i, najvažnije, koji će mu dozvoliti da bude vođa u vezi.

Bik želi strastvene, romantične i senzualne partnere koji znaju i žele da cene finansijsku sigurnost u životu.

Blizancima treba osoba koja je društvena, spontana i fleksibilna da može izdržati njihovu nepouzdanost, ali može i uživati u zanimljivim razgovorima i druženjima.

Rak će u partneru potražiti osobu koja ceni dom i porodicu, pažljivu i brižnu koja će znati da uradi sve da se Rak oseća sigurno i prihvaćeno.

Lavu treba partner koji mu je istovremeno i najbolji prijatelj, iskreno ga obožava, ali uz to treba biti i vedra, vesela i razigrana osoba.

Devica želi osobu koja će joj uliti veru u život, pomoći joj da ne bude previše stroga prema sebi i koja će dozvoliti da joj bolje organizuje život.

Vagi je baš potrebna osoba kojoj je veza na prvom mestu, zna da se nosi s njenim čestim promenama raspoloženja, a uz to je dinamična i uvek spremna za akciju.

Škorpija će se skrasiti uz osobu koja joj može pomoći da kontroliše svoje snažne emocije, pouzdana je i može se na nju uvek osloniti, ali uz to mora imati snažan seksualni nagon.

Strelac jednostavno procveta uz osobu koja želi da nauči što više, ima široke poglede na svet i prateću fleksibilnost, a mora biti spontana i slobodnog duha.

Jarac preferira osobe koje mu pomažu da bude optimističniji i usmeren na svetliju stranu života, pažljive i brižne koje mu mogu obezbediti udoban i harmoničan porodični život.

Vodolija mora imati osobu koja donosi toplinu i strast u život, ne pokušava da ga promeni ili kontroliše i voli njegovu jedinstvenu individualnost.

Ribe traže osobe koje vredno rade i ne zanimaju ih trivijalnosti, praktične i sposobne koji će znati da cene njihovu osećajnu i brižnu prirodu.

Izvor: Opušteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter