Izvor:
01.05.2019 u 16:45
0

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ!

Ovan

Dragi Ovnovi, tokom većeg dela meseca maja vi ćete biti usredsređeni na svoju finansijsku situaciju sa obzirom na to da se tranzitno Sunce sada nalazi u ovom vašem prirodnom polju. Na samom početku meseca ćete biti nešto emotivniji nego inače ali ćete vrlo brzo vratiti prirodnu racionalnost, prodornost i energičnost. Finansijska situacija je stabilna a od druge nedelje maja se može očekivati i dodatni izvor prihoda ili bar razmišljanje na tu temu. Do petnaestog maja tranzitna Venera se nalazi u vašem znaku što će vam u ovom periodu omogućiti da na jedan prefinjeniji način postignete ono što želite. Na ljubavnom planu ukoliko ste zauzeti ovo je mesec u kojem ćete generalno biti u harmoničnim odnosima sa voljenom osobom ali ipak iz dana u dan se potrudite da se ne dese neke razmirice. Slobodni pripadnici vašeg znaka zahvaljujući Veneri u polju ličnosti mogu biti sigurni da će biti privlačni okolini. Kako ste vi od onih koji preuzimaju inicijativu na vama će biti da li ćete zadržati status slobode ili ga ipak promeniti. Povedite računa o unosu slatkiša u organizam a može vam se javiti za ljutom hranom.

Bik

Dragi Bikovi, vreme je da se posvetite sebi i svoje potrebe stavite na prvo mesto što će, moguće, neprijatno delovati na vašu okolinu. Ipak, nećete se mnogo obazirati na ono što drugi kažu, mada, pripazite da ne probudite svoju tvrdoglavost i zahvaljujući tome ne previdite neke sopstvene greške koje se prvenstveno tiču poslovne sfere. Od sedmog maja tranzitni Merkur ulazi u vaš znak i tu će se zadržati oko dve nedelje, što će doprineti vašoj većoj mobilnosti, poboljšaće se vaše komunikacione sposobnosti i vrlo jasno i ponosno ćete iznositi svoje stavove. Neki pripadnici vašeg znaka će imati priliku da odu na kraći put dok će drugi o tome intezivno razmišljati. Na emotivnom planu odnos sa voljenom osobm će do kraja druge nedelje meseca biti malo nejasan što če u vama izazivati nezadovoljstvo ali već od petnaestog maja ćete dobro znati na čemu ste. Slobodni pripadnici vašeg znaka tokom maja meseca će imati priliku da započnu tajnu vezu sa osobom koja najverovatnije nije raščistila sa prošlošću. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Dragi Blizanci, pred vama je mesec u kojem se vaš život ubrzava. Nakon uljuljkanosti koja vas je pratila u prethodnom period, vreme je da se probudite i da krenete napred. Na samom početku nedelje, Merkur u Ovnu u vašem prirodnom polju planova će vas motivisati da se založite za ono što želite. Iskoristite ovaj momenat. Između 7. i 21. maja ćete se malo povući, ali od treće nedelje meseca, vaša planeta Merkur aktivira vaše prirodno polje ličnosti. sve sposobnosti koje posedujete će biti izražene i pojačane ovim tranzitom. Na polju ljubavi, to će omogućiti mnogo kvalitetniji odnos sa voljenom osobom, jasnije ćete se izražavati i bolje komunicirati sa partnerom. Tokom ovog meseca, konkretno u njegovoj prvoj polovini, mnogi od vas bi se mogli zainteresovati za osobu sa kojom su do sada bili u prijateljskom odnosu, dok će od druge polovine maja imati priliku da uđu u vezu obavijenu tajnom i skrivenu od očiju javnosti. Uskladu sa vašim emotivnim status donesite odluku, jer će ova tajna vrlo brzo izaći na videlo. Zdravlje je u redu.

Rak

Dragi Rakovi, tokom prve nedelje meseca maja su mogući nesporazumi u radnom okruženju zato je neophodno da se držite po strani i da ne ulazite u beskonačne rasprave. Već od druge nedelje meseca, planeta komunikacije ulazi u, po vas, daleko kvalitetniji znak i vreme je da izađete iz takozvane vrebalne zone komfora. Što se tiče samog kvaliteta na polju posla, susretaćete se sa nekadašnjim saradnicima, kontaktima ali i nedovršenim obavezama. To vam neće teško pasti, naprotiv, sa zadovoljstvom ćete se posvetiti onome što sledi. Ukoliko ste zauzeti, maj donosi harmonične odnose sa voljenom osobom, a tome će doprineti tranzitna Venera u znaku Bika koja je u ovom znaku od sredine meseca. Pre toga su moguće strasti ali i iznenadni sukobi. To zavisi od kvaliteta partnerstva u kojem se trenutno nalazite. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti u dilemi da li da se upuste u avanturu koja može biti kratkog daha. Zdravlje je stabilno.

Lav

Dragi Lavovi, prve tri nedelje meseca maja vaš prioritet će biti imidž koji se predstavljate u društvu. Bićevam od velike važnosti da vas okolina shvati ozbiljno. Kako tranzitno Sunce prolazi kroz vaše prirodno polje statusa, logično je da ćete sada biti usredređeni na karijeru. Podrška nadređenih neće izostati, ali se ipak mogu očekivati povremeni različiti stavovi i usled toga potencijalna nerazumevanja. To vas neće sprečiti da odnesete pobedu u onome što zastupate. Na polju ljubavi, zauzeti Lavovi će biti u rascepu u odnosu na partnera, odnosno, različite potrebe mogu doprineti povremenom zahlađenju. Poslednjih desetak dana meseca, situacija će se značajno promeniti, naći ćete zajdnički jezik i s lakoćom ćete postići harmoniju odnosa. Slobodni pripadnici vašeg znaka jesu okupirani poslovnim obavezama ali ih to neće sprečiti da se društveno aktiviraju. Planeta ljubavi u dobrom odnosu sa velikim benefikom zodijaka koji se nalazi uvašem prirodnom polju ljubavi omogućava početak, ali i obnovu veze iz prošlosti. Hodajte strpljivim koracima i prepustite se događajima koji se odvijaju. Zdravlje je u redu.

Devica

Drage Device, u narednih nekoliko nedelja ćete se usmeriti ka sticanju dodatnih veština. Ukoliko ste student biće vam važno da završite sve obaveze vezano za studije. Potrudićete se da ostavite dobar utisak u očima profesora s tim što neki od vas mogu tvrdoglavo zastupati svoje stavove i zato su na vidiku potencijalni sukobi sa autoritetima. Ukoliko imate zaduženja prva nedelja meseca će biti važna za rešavanje istih a isto tako vam se mogu javiti neki dužnici sa vestima o povratku vašeg novca. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će biti u skladnom odnosu sa voljenom osobom a tome će doprineti tranzitno sunce kao i tranzitna Venera u zemljanom znaku koji vam zajedno šalju pozitivne aspekte. Moguće je da ćete se posvetiti zajedničkom rešavanju pitanja nekretnina, posebno ukoliko nameravate istu kupiti ili prodati. Ukoliko ste slobodni, prva nedelja meseca donosi mogućnost ulaska u avanturističku vezu koja bi vremenom mogla prerasti u nešto ozbiljnije. Što se tiče zdravlja, vitalni ste s tim što se može povremeno javiti nervoza usled nezadovoljstva zbog nemogućnosti kontrolisanja stvari na koje ne možete da utičete.

Vaga

Drage Vage, prva nedelja meseca je povoljna za novi početak dogovora ili potpisivanje ugovora jer će tranzitni Merkur u znaku Ovna boraviti u ovom vašem prirodnom polju. Nakon toga ćete se više fokusirati na svakodnevne radne obaveze. Preporuka je da ne padate na priče koje čujete u radnom okruženju jer se može desiti da iz svoje potrebe za pravdom uđete u nešto što će ličiti na spletkarenje. Takođe, svoja ubeđenja ćete vatreno braniti a Mars u povoljnom aspektu sa vašim Suncem vam daje na energiji pa ćete izaći kao poednik iz ove priče. Ukoliko putujete u inostranstvo, savet je da budete oprezni. Ako ste zauzeti prva polovina meseca je idealna za harmonizaciju odnosa sa voljenom osobom, oni koji su u relacijama koje nisu toliko kvalitetne mogu da se zainteresuju za treću osobu. Slobodni pripadnici vašeg znaka će nakon dugog razmišljanja pokrenuti inicijativu za promenu svog emotivnog statusa, samim tim napraviti prvi korak prema osobi koja ih zanima. Zdravlje je stabilno.

Škorpija

Drage Škorpije, u mesecu Maju ćete na poslovnom planu biti veoma zadovoljni zato što će se pored postojećih saradnika i poslovnih obaveza javiti i svi oni sa kojima ste sarađivali u prošlosti. Takođe, ljudi koji su se nekada premišljali da li da sarađuju sa vama bi se tokom ovog perioda mogli iznenada javiti. Tranzitna Venera u svom kretanju kroz vaše prirodno polje posla u prvoj polovini meseca doprinosi skladnim odnosima na polju posla ali i nekoj vrsti olakšica kroz isti kao i sitnim nagradama. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će biti fokusirani na posao, bar što se tiče prve dve nedelje, pa će na taj način izazvati sumnju od strane partnera ali ćete to sve izgladiti već od petnaestog maja kada će planeta harmonije ući u vaše prirodno polje partnerstava. Slobodni pripadnici vašeg znaka će uz Urana u sedmom polju zajedno sa Venerom imati priliku da naglo promene emotivni status. Zdravlje je stabilno ali je moguć po neki kilogram više.

Strelac

Dragi Strelčevi, vaša planeta je u retrogradnom hodu i ovaj period je važan da biste napravili retrospektivu onoga što ste započeli i realizovali od osmog novembra prošle godine. Povremeno ćete imati utisak da živite déjà vu. Ipak, nemojte da vas to demorališe jer je važno da sada budete spremni na popravljanje onoga što nije bilo kvalitetno ali da istovremeno napravite i introspekciju svoje ličnosti. Mogući su iznenadni prilivi novca. Tranzitni Saturn je takođe retrogradan od kraja Aprila a ova planeta se nalazi u vašem prirodnom polju novca pa bi se mogla desiti zabrinutost oko finansijske situacije. Ukoliko ste zauzeti, sa voljenom osobom ćete povesti pitanje o nekadašnjim planovima i zato se mogu desiti razmimoilaženja u stavovima sa srećnim krajem. Slobodni pripadnici vašeg znaka u prvoj polovini meseca imaju priliku da promene svoj status a ukoliko se to ne desi druga polovna Maja će biti rezervisana za njih same. Moguće zdravstvene tegobe iz prošlosti.

Jarac

Dragi Jarčevi, mesec pred vama donosi suočavanje sa lekcijama iz prošlosti. Nešto za šta mislite da je završeno će ipak isplivati na površinu i vreme je da se tome ozbiljnije posvetite. S obzirom da ste strpljivi u suštini ali ipak ne volite kada morate da se vraćate korak nazad, ovo bi mogao biti mesec koji će s vremena na vreme sa sobom nositi povremene frustracije ili depresiju. Ipak, brzo ćete to prevazići jer je vaš osećaj odgovornosti iznad svega toga. Zauzeti pripadnici vašeg znaka imaju neka nerešena pitanja koja lebde u vazduhu u odnosu na partnera i sada je vreme da se tome posvetite. Ukoliko ste slobodni, nemate velika očekivanja na ovom planu što je verovali ili ne veoma dobro jer se baš zbog takvog stava može desiti zaokret zbog koga ćete i vi biti iznenađeni. Umor je nešto što vas već dugo prati pa tako ni Maj neće biti drugačiji. Probajte da odmarate, meditirate i da deo svakodnevice ostavite za sebe.

Vodolija

Drage Vodolije, vaša energija će u prve tri nedelje meseca biti usmerena na polje doma, porodice pa će poslovni segment biti malo zapostavljen odnosno radićete rutinski i nećete biti raspoloženi za dodatne obaveze i sl. Iz tog razloga se može javiti nezadovoljstvo od strane nadređenih pa nađite način da izbalansirate ova dva polja. Neki pripadnici vašeg znaka će razmišljati o kraćem putovanju a neki će to i realizovati dok će se komunikacija sa porodicom značajno popraviti. Ukoliko ste zauzeti, moguća su nerazumevanja sa partnerom i zato je preporuka da važne teme za razgovor ostavite za poslednju nedelju meseca. Slobodnim pripadnicima vašeg znaka se dopada status u kojima se trenutno nalaze i više su okrenuti ka sebi i nekom svom unutrašnjem miru. Ovo je dobar mesec za preispitivanje planova koje ćete u budućnosti moći realizovati. Zdravstvena situacija je stabilna osim što se ponekad može javiti nesanica.

Ribe

Drage Ribe, finansijska situacija se popravlja što će uticati na vaše raspoloženje pa ćete samim tim biti produktivniji, motivisaniji za rad. Takođe, javiće se potreba da ugodite sebi jer ćete smatrati da to zaslužujete. Druga polovina meseca je rezervisana za poboljšanje odnosa sa braćom i sestrama i naći ćete slobodnog vremena za njih. Pored toga, emotivni život će takođe biti zanimljiv jer ćete biti snažno motivisani da poboljšate odnos sa partnerom što će vam zaista i uspeti posebno što tome prethodi nekoliko meseci ćutanja sa obe strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka bi na mestima poput restorana ili kafića u narednim nedeljama mogli sresti srodnu dušu sa kojom će bez puno razmišljanja započeti konverzaciju i taj kontakt će se nastaviti i u budućnosti. Važno je da na samom početku poznanstva ne idealizujete osobu koja vas je zainteresovala da se kasnije ne bi suočili sa razočaranjem. Zdravlje je stabilno.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter