Izvor:
30.04.2019 u 01:41
0

DAJTE IM DRUGU ŠANSU: Ova četiri horoskopska znaka će zabrljati na prvom dejtu!

Horoskop utiče na sklop naših karakternih osobina, koje nas mnogo puta tokom života uvale u različite neprilike. Upravo zato pripadnici ovih horoskopskih znakova često uprskaju svoj prvi date, ali zaista je vredno pružiti im drugu šansu.

Rak

Rakovi su prilično zatvorene prirode, pa se pri svakom prisnom upoznavanju sa novom osobom, prilično uznemire i zbune. U tim situacijama obično su povučeni i ćutljivi, pa mogu delovati nezainteresovano, ali stvari će se znatno promeniti, ako im date samo još jednu šansu.

Devica

Device su na prvom date-u veoma proračunate i vode računa o svakoj svojoj izgovorenoj reči. To je vrsta njihovog odbrambenog mehanizma, jer se plaše greške. Ukoliko im date drugu šansu, značajno će popraviti utisak.

Ribe

Ribe veoma teško kontrolišu svoje emocije, a one posebno dolaze do izražaja kada su nervozne. Nagle promene u raspoloženju, mogu navesti osobu sa kojom su izašle da pomisli da je reč o nestabilnoj osobi. Već na drugom sastanku, one će zaboraviti na nervozu i tremu i sasvim spontano uvućiće vam se pod kožu.

Bik

Bikovi nisu spontani i svaka promena ih izbacuje iz koloseka. Ako ste osoba od inicijative, možda ćete se sudariti sa mrzovoljnim i tvrdoglavim Bikom, ali kada se malo navikne na vas, možda vam se i dopadne red, koji osobe rođene u ovom znaku preferiraju.

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter