Izvor:
08.01.2019 u 13:45
0

SEKSUALNE VRATOLOMIJE ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Isprobajte ove poze i nećete se pokajati!

Zvezde su otkrile koje poze seksa odgovaraju kojem horoskopskom znaku.

Nova godina je idealna da proverite da li ste ikad isprobali onu koja najbolje odgovara njegovom ili vašem horoskopskom znaku:

OVAN

Ovnice su uvek su spremne na isprobavanje riskantnih poza koje bi malo ko probao. Idealna poza bila bi popularno nazvana "ples u krilu". Do nje ćete doći tako što bi vaš partner seo na visoku barsku stolicu, a ako imate onu na federe još bolje! Sedite na partnera i nakon što ste se udobno smestili nogama obgrlite njegovu glavu.

BIK

Žene rođene u ovom znaku su velikodušne, a bitniji im je dolazak na cilj nego same vruće igrice pod jorganom. Kod njih je uvek dobar izbor klasičan, stari misionarski položaj.

BLIZANCI

Pune energije i prljavih misli i uvek maštovite, blizanci su stalno u potrazi za nečim novim. Za njih bi bila idealna "plug" poza. U toj pozi žena legne na krevet, dok su joj noge izvan kreveta. Muškarac treba da stane iza nje i da joj podigne noge kao da gura plug. Mali savet za žene je da se pridržavaju laktovima kao u izdržaju kako bi im bilo što udobnije.

RAK

Račice su osetljive, a smatramo ih i porodičnim tipovima. Nikako ne smete isključiti ni njihovu "divlju" stranu. Pomalo su nepredvidive pa će jednu noć biti romantične, a već drugu će biti neprepoznatljivo grube. Zbog te nepredvidljivosti idealna poza za Račice bi bila takozvana "kaubojka". Muškarac leži, a žena je na njemu, a ako ti ta podela dosadi, vrlo lako možete zameniti položaje i igrati se – "kauboja".

LAV

Moćne lavice, kad su u pitanju ljubav i seks, vole dramu, ljubavne igrice i zadirkivanje. Kako bi objedinile sve te stvari koje vole, nije im strano da započnu seks masažom. I to ne bilo kakvom već onom s toplim uljima. Žena se nalazi u ležećem položaju, a muškarac nakon masaže legne na nju i polagano ulazi u nju s leđa.

DEVICA

Device su poznate po tome da vole da razmišljaju, pa se njima preporučuje poza "stojeći tigar/zmaj u čučnju". Žena se namesti u "dogi pozu" na ivici kreveta. Partner stane iza nje i stojeći ulazi u partnerku. Ova poza pružiće zadovoljstvo i vama i partneru.

VAGA

Žene rođene u ovom znaku jako se dobro ljube i vole predigre. Zato bi poza "lotus" bila super za njih. Muškarac neka sedne na pod prekrštenih nogu kao da radi neku pozu iz joge. Partnerka mu seda u krilo tako da ga i nogama i rukama obgrli. Muškarac je primi rukama i počne da privlači prema sebi. Za sve koje vole spor i senzualan seks, ova poza je idealna.

ŠKORPIJA

Škorpije su uvek spremne na eksperimentisanje, pa su poze na velikim pilates loptama prava stvar za sve rođene u ovom znaku. Partner neka sedne na loptu nogu čvrsto uprtih u pod, a zatim nek žena sedne na njega okrenuta leđima prema njemu.

STRELAC

Ovaj znak jako uživa u ljubavi i strasti. Zvezde su kao idealan položaj odabrale onaj u kojem je muškarac dole, a partnerka sjedi na njemu tako da je jedna njena noga između njegovih. Ni bočan položaj mu nije mrzak, a donosi mu uzbuđenje na novim mestima.

JARAC

Poza zvana "majmun" je ono što voli ovaj horoskopski znak. Muškarac leži na leđima, a noge su mu skupljene na prsima. Kako bi mu penis bio slobodan, na tom području neka raširi malo noge. Žena u pozi čučnja seda na njega, ali bitna stvar je da mu je okrenuta leđima. Iako zvuči dosta zahtevno, verujemo da ćete se zabaviti.

VODOLIJA

Vodeni znak ne poznaje ograničenja i sklon je eksperimentisanju u krevetu. Seks u kadi je ono što ga privlači. Napuni kadu do pola vodom i neka muškarac prvi uđe u nju i sedne. Zatim ulazi žena koja seda partneru u krilo, leđima okrenutim prema njemu. Kako bi vam bilo lakše i ugodnije, slobodno se pridržavajte za ono što vam je pri ruci kao što su radijator, ručka ili bilo što drugo.

RIBE

Romantične i nežne ribe vole i takav seks. Sednite tako da ste okrenuti jedno prema drugome. Žena nogama neka obgrli partnera oko struka sedeći, a položaj nogu će stvoriti slovo M. Ravnotežu ćete držati tako što ćete oboje staviti ruke iza svojih leđa i tako se držati za površinu na kojoj jeste.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter