Izvor:
15.07.2018 u 14:32
0

MASKA OD BRESKVE: Mirišljavo voće u borbi protiv bora!

S obzirom na to da je sezona bresaka u punom jeku, zašto ne biste iskoristili ovo zdravo, mirišljavo voće u borbi protiv bora?!

Tokom letnjih meseci koža je izložena sunčevim zracima, koji je dodatno isušuju i time pospešuju nastanak bora. Veliki neprijatelj svežine i lepote lica je uglavnom uporan, ali vi budite još uporniji. Suprotstavite mu se. Negujte lice svakodnevno hidratantnim kremama, a jednom ili dva puta nedeljno nahranite kožu prirodnom maskom.

S obzirom na to da je sezona bresaka u punom jeku, zašto ne biste iskoristili ovo zdravo, mirišljavo voće u borbi protiv bora?!

Napravite preparat u kućnoj radinosti za tren oka. Potrebne su vam dve srednje breskve, dve kapi eteričnog ulja lavande, dve kašičice meda i isto toliko maslinovog ulja. Ispasirajte očišćene breskve i pomešajte ih sa navedenim sastojcima. Mešajte sve dok ne dobijetekompaktnu smesu, a potom je nanesite na lice koje ste pre toga dobro očistili.

Ostavite da maska odstoji 20 minuta i nakon toga je isperite mlakom vodom. Pošto ste je uklonili, nanesite malo maslinovog ulja, pa ostavite da deluje nekoliko sati, kako bi efekattretmana bio jači.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter