Izvor:
12.07.2018 u 18:45
0

SAČUVAJTE NOVAC: Evo kada je najpametnije da PRESKOČITE šoping!

Iako možda svakodnevno sebi obećavate da nećete trošiti previše, dinar vam se nekako izmakne kontroli. Ovo su situacije kada bi bilo pametno da preskočite odlazak u kupovinu.

Ako imate loš dan

Zakasnili ste na posao, dečko vam je otkazao sastanak, a na povratku kući auto vam se pokvario. Prilično loš dan ne treba da opterećujete i šopingom. Ušli ste u stan i onlajn naručujete baletanke i još jedan par obuće. To je kao i kada idete u kupovinu namirnica dok ste gladni – velika je šansa da ćete kupiti i ono što vam ne treba. Zato ako ste ljuti, tužni, umorni ili uplašeni izbegavajte šoping, piše Super žena.

Kada vas deli samo jedan klik

Vreme koje je potrebno da biste uneli broj kreditne kartice neće biti dovoljno da shvatite da vam ne treba još jedan set escajga, na primer. Kupujte tačno ono šta vam u tom trenutku treba i najradije birajte kupovinu u radnji, novcem, a ne karticama.

Kada trošite veću količinu novca, nemojte dodatno da trošite

Razlog zašto hoteli imaju visoke cene grickalica ili pića u mini baru je jednostavan i logičan. Budući da ste već izdvojili priličnu svotu za noćenje u hotelu, još malo za sok ili čips je zapravo prava sitnica. Ne zavaravajte se – prošetajte se i uštedite novac koji niste planirali da trošite.

Rasprodaje

Nikako dobar tajming. Uvek padnete u “vatru”, skoro sasvim sigurno nakupujete i šta vam treba i šta ne.

Najbolje je da napravite spisak šta vam treba pa tek onda da odete u razgledanje ponude.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter