Izvor:
19.02.2018 u 15:23
0

ZAVODLJIVI EFEKAT: Drage dame uz pomoću ovog trika vaš hajlajter će izgledati bolje nego ikad!

Dileme oko nanošenja hajlajtera i dalje muče mnoge pripadnice nežnijeg pola.

Kad želite najsjajniji hajlajter efekat, primenite ovaj jednostavan trik.

Ponekad, kada ga nanosite na lice, želite blag i suptilan sjaj. Ali neki hajlajteri jednostavno nemaju takav efekat na koži. Možda ipak nije problem u njima, već u tome na koji način ih nanosite.

Jedna australijska blogerka podelila je jednostavan i povoljan trik koji će povećati vidljivost baš svakog hajlajtera.

Ona je pratiocima na Instagramu podelila svoju tajnu odličnog hajlajtera, a radi se ni više ni manje, nego o biljnom ulju. To može biti bilo laneno ulje ili ricinusovo ulje.

Tajna je u tome da prenego što nanesete hajlajter na lice, odnosno na mesta na kojima ga nanosite, stavite neku kap biljnog ulja i utrljate ga u kožu. Nakon toga, kad stavite hajlajter, on će se bolje primiti na kožu i onaj sjajni efekat koji želite postići biće mnogo vidljiviji. Veoma je jednostavno, zar ne?

Izvir: Kurir.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter