Izvor:
04.07.2016 u 15:55
0

PAMTIĆE VAS PO MIRISU: Trikovi uz koje će vam PARFEM duže trajati na KOŽI!

Letnje vreme je idealno za nanošenje omiljenog parfema.

Treba znati da je kosa definitivno najbolje mesto za nanošenje parfema, ali postoji opasnost da alkohol isušuje dlaku. Tako su zglobovi i delovi iza ušiju mesta gde su vene najbliže koži, a poznato je da toplota pojačava miris, te su to idealna mesta za nanošenje parfema.

Ne morate nekoliko puta dnevno da nanosite parfem kako bi on što duže bio na koži. Važno je da obratite pažnju na određene delove tela i parfem će se osećati ceo dan.

Napomenuli smo već da je kosa najbolje mesto za nanošenje parfema, ali i da postoji problem isušivanja, tako da je najbolje da parfem prvo naprskate na četku i da ga nanesete na kosu ravnomernim češljanjem.

Ukoliko želite da se parfem ceo dan oseća na vašoj koži, potrebno je da ga nanesete na zglobove i delove iza ušiju. To su definitivno idealna mesta gde toplota pojačava miris, zato se i duže oseća. Međutim, ako nosite nakit, na primer, ogrlicu, vodite računa jer parfem može da je ošteti.

Postoji još jedno odlično mesto za nanošenje parfema i njegovo duže trajanje, a to je donji deo leđa. Parfem na ovom delu tela stvara savršenu ravnotežu mirisa koji dugo traje, a pri tome ne opterećuje ljude u vašem okruženju, jer nije prejak i neprijatan.

Tu je i unutrašnjost laktova, ali je važno da uradite piling ruku i zglobova, kako bi se parfem dugo zadržao na koži.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter