Izvor:
20.05.2017 u 01:44
0

PORAZNA STATISTIKA: Žene koje se šminkaju, dokazano bolje prolaze na radnom mestu!

Da li izgled može da nadmaši nečije sposobnosti? Izgleda da itekako može. Za žene koje se puno šminkaju se često kaže da je to jedino što znaju. One se često pogrešno smatraju umišljenima, kao da im je jedino bitan izgled, što je često daleko od prave istine.

Setite se samo kada vidite lepo našminkanu ženu u ranim jutarnjim satima, ili uopšteno tokom radnog dana, šta prvo pomislite?Jedno novo istraživanje otkrilo je da šminka zapravo ide ženama u prilog, jer tako mogu više da zarade. Tako potvrđeno da atraktivniji ljudi zarađuju i do 20 procenata više, ali ovi rezultati i sugerišu na šta se zapravo misli pod "atraktivniji".

Nije tajna da se pripadnice lepšeg pola više procenjuju prema izgledu nego muškarci. Preciznije, kod žena se atraktivnost ne meri prirodnom lepotom, već sređenim izgledom pa je ovo istraživanje zapravo samo još jedan dokaz da se atraktivnost drugačije reflektuje na muškarce i žene.

Ipak, postoji nada će se takve stvari uskoro promeniti i da izgled neće nadmašiti nečije sposobnosti!

index
Foto: Žena Blic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter