Izvor:
16.05.2017 u 16:28
0

REŠITE SE CELULITA ZAUVEK: Evo kako da se oslobodite masnih naslaga na najučinkovitiji način! (foto)

Proleće je pravo vreme da pripadnice lepšeg pola razmisle o poseti nekom od kozmetičkih salona i pripreme svoje telo za bikini, a ni ja nisam ništa drugačija. Međutim, ma koliko brige i nege uložila u sebe, postoje neke stvari kojih jednostavno ne mogu da se rešim, poput dosadnog celulita.
Celulit je za mene jedna od onih stvari koje mogu da učine da se osećam nesigurno čak i kada sam u svom najboljem izdanju, pogotovo kada stignu topli dani i pantalone zamenim za suknje.

Sticajem okolnosti, mogu da kažem da mi se osmehnula sreća kada sam naletela na dobru drugaricu koju dugo nisam videla.

Dok sam ja svoj celulit taktički skrivala pantalonama, Tamara je bile u suknji, a njene noge gotovo bez ikakvih vidljivih tragova celulita.

Morala sam da je pitam u čemu je njena tajna. Da li je to do genetike, ishrane ili nečeg trećeg.

Naravno, u pitanju je bilo nešto treće jer je i meni bilo jasno da priroda po ovom pitanju ne pomaže puno ženama.

– To treće je za mene bilo otkrivenje koje mi nikada ne bi palo na pamet, a tako je prosto – anticelulit masaža.

Njena preporuka je bila da da posetim salon , u mom bivšem kraju, u predivnoj ulici, Dobračina 46.

Nije mi bilo teško da pristanem kada sam još jednom bacila pogled nanjene savršene i glatke noge. Zakazala sam tretman već za narednu nedelju.

U salonu me je čekala Dragana Nenadović, ljubazna i spremna da odgovori na svako moje pitanje.

Udobno sam se smestila u divnom ambijentu i razgovarala sa Draganom o svim mojim strahovima kada je ova vrsta masaže u pitanju.

S puno poverenja i nade u delotvornost, počela sam da dolazim na tretmane.

Danas sam završila seriju anticelulit masaže i prezadovoljna sam. U obimu sam skinula 2 centimetra, a celulit kao da nije ni postojao – ili barem ja tako doživljavam rezultate ovih masaža.

Iz razgovora sa Draganom saznala sam da u salonu rade i druge vrste masaža, relaks, sportsku i terapeutsku masažu kao i limfnu drenažu.

Već sam se dogovorila da dođem na moju omiljenu relaks masažu, a verujem i da će moj muž biti raspoožen da potroši koji dinar na sportsku masažu i prestati da se svake nedelje žali na bolove koji mu se javljaju nakon jednog jedinog nedeljnog fudbala u balonu.

Telegraf
Foto: Printaskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter