Izvor:
05.05.2017 u 21:46
0

SVE SMO VEĆ VIDELE: Kozmetičarke otkrile šta dame treba da znaju pre depilacije intimne zone!

Nekoliko kozmetičarke otkrilo je šta dame treba da znaju pre nego što zakažu depilaciju intimne zone.

Sve smo već videle

Kada dolazite na depilaciju intimne zone, ne budite nervozne u vezi izgleda vaše vagina. Naš posao je da se pobrinemo da izgledate lepše i da se tako i osećate – kaže kozmetičarka Kristal Kordova.

Ako se unervozite zbog depilacije intimne zone, setite se da su kozmetičarke sve to već videle.

Brijanje – nikako!
Zaboravite na brijanje između dve depilacije. Najbolje je da dolazite na depilaciju na četiri do šest nedelja jer u suprotnom dlačice neće biti dovoljno duge.

Depilacija tokom menstruacije je OK, ali…
Najpre, trebalo bi da znate da će vas tada depilacija više boleti jer je koža u tom periodu osetljivija. Drugo, ako odlučite da odete na depilaciju tokom "onih dana", trebalo bi to da kažete kozmetičarki. Zašto? Kristal kaže da je jedna kozmetičarka, dok je depilirala devojku koja je nosila tampon a to joj nije rekla, voskom slučajno povukla i končić tampona. Grozno i veoma neprijatno. Dakle, recite im.

Ne dolazite znojavi
Ukoliko ste na povratku iz teretane odlučili da svratite na depilaciju – odmah zaboravite. Znoj kozmetičarkama dodatno otežava posao, a i miris je neprijatan. Osim toga, trenje kojem je koža izložena još je gore kada ste znojavi, pa može doći do iritacije.

kurir.rs
foto:pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter