Izvor:
31.05.2016 u 15:49
0

ZBOG MODE NA METI KRITKA: Da li je ova odeća primerena za jednu kraljicu? (FOTO)

Španska kraljica Letizia privlači pažnju svojim modnim igrama koje ponekad odudaraju od uobičajenog načina oblačenja za evropske vladarke.

Naime, prelepa kraljica je prisustvovala otvaranju 11. Međunarodnog seminara za jezik i novinarstvo koji se održava u manastiru Huso (Juso) u mestu San Miljan de la Kogolja u Španiji.

Za ovu priliku bivša novinarka s posebnim stilom odlučila se za modnu kombinaciju koja je gotovo u potpunosti iskombinovana od upečatljivih komada španskog brenda Uterque.

Kožne pantalone, koje su modni kritičari nazvali tragičnim komadom odeće, iskombinovala je sa efektnom jaknicom i crnim sandalama sa otvorenim prstima.

Uterque otvorene crne sandale sa visokim potpeticama rasprodat su model iz prošlogodišnje kolekcije ovog španskog brenda, ali i odvažan izbor za šik vladarku, koja ne sledi sva pravila kad je kraljevski ,,dres kod'' u pitanju.

Neki konzervativci i ovoga puta su podigli obrve i komentarisali da se kraljica nije primereno obukla za mesto na kojem se nalazila.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/ queenletiziaEn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter