Izvor:
13.04.2017 u 06:41
0

ISTA ODEĆA, ALI DUPLO JEFTINIJA: Evo kako njoj uspeva da se oblači kao Kejt Midlton! (FOTO)

Kozmetičarka (29) iz Engleske vodi blog "Great RepliKate" na kojem svakodnevno objavljuje replike vojvotkinjinih modnih kombinacija u svom izdanju.

Na pitanje zašto je kopira, Kejt je ispričala da posebno ceni njen stil jer je klasičan i skromniji od drugih osoba koje se eksponiraju u javnosti.

Dizajnerska odeća koju nosi jako je kvalitetna, pa može da je nosi i više od jednog puta – rekla je Kejt koja sa vojvotkinjom deli i ime.

Pitanje je kako kozmetičarka može da priušti iste komade odeće koji su jako skupi?

Njena tajna je jednostavna! Odeću pronalazi na internetu, gde su replike ovakve odeće i duplo jeftinije.

– Kejt nosi skupu odeću, ali u ormaru može da ima iste komade ako je dovoljno selektivan i uporan. Ebay i druge stranice proveravam na dnevnoj bazi, nezavisno od toga gde se nalazim – u kafiću, na autobuskoj stanici ili negde drugde – objašnjava ona.

Ističe da nije jedna od onih žena koja slepo kupuje apsolutno sve što nosi Kejt Midlton.

Može vas oduševiti raskošna haljina koju je nosila, ali takva haljina se na primer ne uklapa u moj životni stil – rekla je za Dejli Mejl.

Izvor: super zena
Foto: Instagram/greatreplikate

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter