Izvor:
12.04.2017 u 03:18
0

BUDITE U TRENDU: Pogledajte koja će boja ovog leta biti u modi!

Zbog toga je važno da vodite računa o izgledu. Kada kažemo da "vodite računa" ne mislimo na kupovinu skupocenih krpica. Naprotiv, nekada i obična majica može da vas učini atraktivnim. A, u ovom slučaju to upravo čini jedna, sasvim "obična", boja!

Ako volite da vaša odeća izgleda luksuznije onda to i ne podrazumeva veliki trošak. Postoji boja koja će vaš "outfit" u potpunosti upotpuniti. Ako ste mislili da je u pitanju crvena s maslinastim tonom ili "bebi" plava – varate se.

Reč je o "običnoj" bež boji. Možete nositi bilo koji odevni predmet u ovoj boji, ali poseban utisak ostavljaju kaputi, cipele i jakne.

Bež ili kamel boja nisu slučajno zaštitne boje brojnih kaputa. Bež boja ima čak 50 različitih nijansi i koju god da izaberete – ni sa jednom nećete pogrešiti!

Dobra vest je i što, gotovo svi dizajneri i "high-street" brendovi, baš uvek imaju ovakve komade u svojim kolekcijama, pa nećete imati problema s traženjem onoga koji vam je potreban ili najviše odgovara vašem stilu.

informer.rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter