Izvor:
10.04.2017 u 00:03
0

MODNI SAVETI: Ove stvari svaka žena treba da ima u ormaru!

Moda danas dopušta svakojake kombinacije i stilove, a granice su značajno pomerene pa neke kombinacije ne sprečavaju ni godine. Stilisti "InStyle" magazina osmislii su vodič šta svaka žena sa 20, 30, 40 godina mora da ima u ormaru.

SA 20

ŠLJOKIČASTA HALJINA BEZ RUKAVA
Za vas su dozvoljene luckaste kombinacije. Crna haljina sa šljokicama ili svetlucavim ukrasima je idealna za izlaske. Ako nije previše ukrašena, možete je nositi i u dnevnoj kombinaciji kao tuniku.

KOŽNA JAKNA
Topla je i moderna. Možete je nositi i preko dana i za večernji izlazak.

OKSFORD CIPELE
Srebrni model je super predlog da osvežite svoj stajling. Ovaj model možete da zamenite i klasičnim baletankama.

TORBICA
Mala trendi torbica koju nosite poprečno je odličan izbor.

LIČNA OGRLICA
Nakit uvek upotpunjuje stajling. Kao Keri Bredšo okitite se što više, a vama pristaje lančić s vašim inicijalima, imenom ili nekim otkačenim priveskom.

SA 30

KOŽNE PANTALONE
U tridesetim godinama žene su samouverenije, a kožne pantalone odaju takvu, neustrašivu damu. Stvorene su za seksi izgled žene koja zna i ume.

ELEGANTAN KAPUT
Odaberite kaput koji odgovara vašem karakteru i obliku telu, a da biste i zimi izgledali poželjno, pazite na detalje – kaiš na struku ili zanimljiv povez će naglasiti vaše adute.

CIPELE SA PLATFORMOM
Možete ih kombinovati uz svakakvu odeću. Uz sjajn šal ili atraktivne minđuše, postajete zanosna dama koja je spremna za večernji izlazak.

KOŽNA TORBA
Klasičnu kvalitetnu torbu možete nositi godinama, pa odvojte više novca nego inače. Birajte klasične modele i boje.

ŠIROKA NARUKVICA
Glomazna narukvica ukrašena nekim klasičnim detaljima itekako će dobro doći u mnogim situacijama.

SA 40

KVALITETNA HALJINA
Jednostavno zaslužujete haljinu koja vam stoji kao salivena i u kojoj se osećate poput kraljice. Većina žena odlučila bi se za crnu boju, ali dodajte neki svetliji materijal kao kontrast i istaknite ženstvenost.

KRZNENI PRSLUK
Osim što je idealan za zimsko vreme jer će vas grejati, bez problema će ulepšati neku običnu odevnu kombinaciju.

SALONKE
Salonke su nezamenjive i s njima ne možete da pogrešite.

PISMO TORBA
Ako se spremate na neki događaj, mala torbica u obliku pisma savršena je za podizanje stajlinga. Uz neutralnu odeću, torbica neka bude u vašoj omiljenoj boji.

STARINSKI PRSTEN
Otmeni i lep. Nosite ga kad god imate priliku jer život je kratak i previše smo opterećeni svakodnevnim obavezama da ne bismo barem ponekad uživali.

blic.žena
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter