Izvor:
26.05.2016 u 17:17
0

VREME JE ZA HALJINE: Saznajte koje su haljine “pun pogodak“ ovog leta (FOTO)

Dani postaju sve topliji, a to znači – vreme je za haljine! Jedan od naših omiljenih komada za leto jeste bela haljina, a kako i ne bi bila – s njom izgledate kao da se niste previše trudile, a opet zanosno i sveže.

Ovakve neutralne haljine najbolje izgledaju na blago preplanuloj letnjoj koži. Belu haljinu uparite sa upadljivim cipelama i zabavnim nakitom, ili je pak učinite još jednostavnijom s teksas jaknom i omiljenim sandalama. Evo koji je naš izbor savršenih malih belih haljina…

Haljina-košulja

Tokom vrelih letnjih dana želimo da nas dodiruje što manje materijala! Upravo zbog toga, haljina sa širokim rukavima je idealna za takve dane.

Haljina sa V-izrezom

Ženski izlazak upravo je postao još više stajliš! Kod ovakvih haljina suština je u ženstvenosti. One na pravi način ističu struk i noge i čine da u isto vreme izgledate i ženstveno i seksi.

Haljina sa golim ramenima

Haljine koje otkrivaju ramena upravo imaju svoj trenutak. Ovakva jednostavna, providna haljina savršena je za opušten letnji dan.

Haljina sa mrežaštim detaljima

Približava se neka posebna prilika? Volimo kako izgleda ova strukirana haljina s prugama koja pokriva taman onoliko koliko treba. Savet: dodajte smele minđuše za dašak boje koji će naglasiti belu.

Duga bela haljina

Ako tražite savršenu haljinu za plažu, upravo ste je našli! Ovu laganu i romantičnu haljinu obožavaćete preko kupaćeg kostima, ali i u gradu.

Vaše je samo da izaberete koji kroj naviše volite i koji vam nabolje odgovara a ono što je sigurno jeste da ćete u beloj haljini biti neodoljivi ovog leta.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/maryline704,elizajdresses,ohhcouture,kaitiesbliss,primedivaltd,donnamorgan_nyc,yangandfree

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter