Izvor:
23.05.2016 u 14:53
0

ZAMENA ULOGA: Muškarci obuli štikle na jedan dan! (VIDEO)

Od žena se uvek očekuje da budu sređene za svaku priliku, ali nije svaki dan za visoke štikle. Od poslovnih prilika, preko izlazaka dame su na štiklama, što naravno doprinosi boljem utisku koji ostavljaju na ljude.

U Engleskoj je postalo normalno da poslodavac zahteva od radnica da nose cipele na štiklu na posao. Muškarci imaju sreće da ne moraju da poštuju ovakve vrste zahteva. Zbog toga su muškarci iz magazina "Stylist" hteli da pruže podršku ženama na jako zanimljiv način.

Oni su pokušali da obavljaju svakodnevne obaveze na štiklama. Ovaj video je brzo postao hit na internetu i sigurno će vas zabaviti.

Pogledajte kako se se snašli muškarci na štiklama:

HappyTv.rs
Foto: Twitter/SentinelStaffs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter