Izvor:
13.12.2019 u 02:25
0

HAIR TRIKOVI: Ovo je neohodno da znate kako bi vam šiške tokom celog dana bile besprekorno stilizovane!

Sudeći po onome što su najaktuelnije vesti u beauty svetu, najpopularnija frizura decenije – bob, ove zime dobija novu verziju, pony bob, koja će biti najnosivija frizura 2020. godine. Reč je o varijanti boba sa šiškama, a ako planirate da ponesete ovu zanimljivu frizuru morate znati i nekoliko hair trikova, koji će vam pomoći da vaše šiške uvek izgledaju besprekorno.

Žene su sklone promenama, a one se najjednostavnije prave, kada promenimo frizutu, međutim šiške su ono oko čega se najčešće kolebamo kada je šišanje upitanju, upravo jer zahtevaju posebnu pažnju kada su nega, održavanje i stilizacija kose u pitanju.

Sa druge strane šiške su promena koja našem izgledu daje instant osveženje. S obzirom na brojne hair tutorijale na youtube-u danas nije teško besprekorno stilizovati šiške, kao u frizerskom salonu, ali posle nekog vremena one jednostavno otkažu poslušnost.

Da bi vam šiške tokom celog dana bile besprekorno stilizovane neophodno je da znate nekoliko hair trikova.

1. Šampon za suvo pranje je vaš najbolji saveznik za stilizaciju šiški. Reč je o proizvodu koji će vašim šiškama dati neophodan volumen i teksturu, pa će one tokom celog dana zadržati svoje mesto. Ovo je neizostavni korak za popularne messy curtain šiške.

2. Iako je reč o veoma malom delu kose, one zahtevaju zaista vešt način stilizacije, pa je neophodno da budete veoma vešti pri baratanju fenom i četkom. Neophodno je da šiške fenirate u sekcijama, pramen po pramen. Svaki pramen prođite četkom i do nekoliko puta, kako biste bili sigurni da će kosa ostati besprekorno stilizovana tokom celog dana.

3. S obzirom na to koliko će nam šiške potrajati dosta utiču i spoljašnji faktori, a pre svega vremenske prilike, neophodno je da u svojoj torbici uvek imate mini verziju laka za kosu, kao i mali češljić. Uz ova dva pomagala, za svega par minuta možete svoju frizuru ponovo dovesti u besprekorno stanje.

Ukoliko usvojite ova 3 saveta, nema nikakvih razloga da šiške ne budu vaša sledeća frizura, kada zaželite malu, ali efektnu promenu.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter