Izvor:
10.05.2016 u 02:35
0

NE PREKIDAJTE ŽURKU: Pehovi koji se dešavaju i kako ih rešiti!

Prosuli ste vino po rukavu? Ne paničite, sve se može rešiti.

Postoji nekoliko stavri koje su gore nego provesti vreme spremajući zabavu, a to su nezgode koje se dešavaju, odnosno "modne katastrofe". Bilo da vam se pokvario rajfešlus na jaknici ili imate mrlju od pice na košulji , nijedna od tih stvari neće ostaviti dobar utisak.

Pogledajte nekoliko brzih popravki koje će vam u datom trenutku veoma koristiti.

Prošli ste rukavom preko paste? Dešava se svima, ali pre nego što se uspaničite, uzmite i zavrnite lepo rukave do bicepsa tako da vam se košulja ne izgužva a neka se manžetna vidi. Tako ćete dobiti novi oblik košulje, a usput ste i rešili problem.

Otpalo vam je dugme sa bluze? Ukoliko vam je otpalo gornje dugme, to i nije tako strašno, ali ukoliko vam je izgubljeno srednje dugme i vaš grudnjak je na izvolite, to i nije baš prijatno. Imajte zato pri ruci jednostavan broš kako biste ga koristili kao improvizovano dugme i prikrili nezgodu ako se desi.

Pokvaren rajfešlus? Uzmite sapun u svoje ruke. Internet nas je naučio mnogim korisnim stvarima, pa i trikovima. Tako znamo da je trljanje sapunom uz tvrdoglavi rajfešlus jednostavan način da on ponovo magično radi. Ovo je posebno korisno kada iznenada ne možete da zakopčate suknju nakon korišćenja toaleta.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter