Izvor:
04.11.2019 u 20:18
0

ZAKORAČITE U JESEN SA STILOM: Donosimo vam 5 najpopularnijih boja lakova za nokte!

U pitanju su zagasitiji, zemljani tonovi, ali i klasične, svetlije nijanse.

1. Bež

Puderaste nijanse svoju popularnost nižu iz jeseni u jesen, a kako i ne bi kad noktima daje dozu prefinjenosti i elegantncije. Izabrati savršeni nude lak jednako je teško kao i pronaći pravu nijansu pudera za svoje lice jer je izbor jednostavno prevelik i raznolik, a svakoj puti neke odgovaraju, neke ne. Ipak, isplati se potruditi i pronaći svoju nijansu koja odgovara toplini ili hladnoći tvoga tena. Toplijem tenu bolje će pristajati sve nijanse koje vuku na roze, neutralnom na žuto, a hladnijem na sivo.

2. Trula višnja

Ne smemo zaboraviti ni na jesenju nijansu koja se najviše nosi – trula višnja. Prefinjena, seksi i uvek u trendu, ova boja je nezaobilazna za večnu klasiku. Žene koje tvrde da im crveni lak ne stoji, apsolutno greše. Kako svaka žena može nositi dobro odabranu nijansu crvenog ruža, tako može pronaći i idealnu nijansu crvenog laka za nokte.

3. Maslinasto zelena

Ova nijansa zelene boje na noktima zrači elegancijom. Često se maslinasto zelena boja kombinuje i sa zlatnom jer odlično pristaju jedna uz drugu.

4. Mlečna

Ova jednostavna i prirodna boja posebna je jer daje efekat svežine našim noktima, a idealna je i za svečane prilike i svakodnevne prilike. Poput svih svetlih i prozirnih nijansi, mlečni lak zahteva određenu veštinu, tako da je treba nanositi u nekoliko tankih slojeva, obično dva do tri sloja.

5. Ljubičasta

Ova ljubičasta je topla, ženstvena i na noktima je posebno efektna. Ovu boju isprobaj već danas, u njenoj zagasitoj verziji i iznenadi se postignutim efektom.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter