Izvor:
28.09.2019 u 00:22
0

ŽENE, OBRATITE PAŽNJU: Muškarci često ne uhvate ove male signale!

Bilo da ste par koji tek započinje romansu, ili partneri u dugom braku, ponekad se mali signali "izgube u prevodu". Stručnjaci za veze kažu da bi na ove stvari trebalo obratiti pažnju!

Ne reči, već ton

Sigurno znate za žensko "OK", koje znači sve, samo ne "OK"? Terapeuti za veze kažu da muškarci često ne obrate pažnju na ton svoje partnerke. Razlog tome može da bude i dekoncentracija, ali je ton ipak nešto što otkriva mnogo o raspoloženju i osećanjima.

Govor tela

Ako žena ne želi o nečemu da razgovara, pokušaće da napravi distancu, ili će prekrstiti ruke. To samo znači da nije trenutak za tu priču, sačekajte malo i pokušajte kasnije.

Problemi

Muškarci, ovde obratite pažnju! Terapeuti za bračne parove kažu da se žene veoma često žale na dve greške svojih partnera, kada im pričaju o nekom problemu.

"Žene ponekad žele samo da iskažu svoju frustraciju. A muškarci, u najboljoj nameri, pohrle da probaju da im reše problem na brzaka, što žene nervira. Ako vam se partnerka žali, ona želi da je saslušate. Ne da je osuđujete, ili da joj ponudite neko rešenje za pet minuta. Samo budite tu i pružite podršku i razumevanje," navodi Eliza Robin, psihoterapeutkinja.

Mondo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter